Meita izdara pašnāvību, kad viņas tēvs to publiski apkauno, publicējot video; Kas notiek ar sabiedrību?

Video redzama viņa ar nogrieztiem matiem, kas bija viņai kā sods

Viņa izbeidza savu dzīvi, nolecot no tilta. Viņa izkāpa no mašīnas, devās tilta margu virzienā un, neilgi vilcinoties, nolēca no tilta, kad neviens viņu pat nepaspēja apturēt. Meita tika aizvesta uz Sietlas slimnīcu, kur viņa drīz pēc tam nomira.

Tiek izteikti minējumi, vai tieši ievietotais 15 sekunžu garais video bija pie vainas tam, ka meita labprātīgi izvēlējās aiziet no savas dzīves tik jaunā vecumā.

Video ir redzams, kā viņa skatās uz tēvu, kurš viņai nogrieza matus, pēc tam kamera tiek fokusēta uz nogrieztajām lokām, kuras atrodas uz grīdas. Ir dzirdams īss dialogs:

Tēvs: “Vai tas bija tā vērts?”

Meita: “Nē.”

Tēvs: “Cik reizes es tevi brīdināju?”

Meita: “Daudzas reizes.”

Vēl joprojām nav īsti skaidrs par ko meita tika sodīta. Bet daudzi atzīst, ka šāda veida bērna sodīšana ir “pāršaušana pār strīpu”. Kādam var šķista, ka pieņemami ir publicēt apkaunojošu video un kādam var šķist, ka arī sitiens pa seju piederas pie lietas.

Facebook lapā tika savākti 10 000 “patīk” par to, lai tēvs tiktu krimināli sodīts un saukts pie atbildības. Kāds komentētājs saka: “Viņš to nožēlos visu savu atlikušo dzīvi.”

Avots: mirror.co.uk

https://www.youtube.com/watch?v=Wcm3-_jFVMI

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">gggg</cite>

    Sabiedrības stereotipiskā domāšana noved bērnus pie šādām bezjēdzīgām rīcībām, mati dzīvē nav svarīgākie, ja bērnam ir iegalvots ka tikai mati tevi padara par skaistu, tad jautājums – kāpēc dzīvot šķiet loģisks kad nogriež. Bet kā vispār var atņemt dzīvību matu dēļ, cik ļoti ietekmēts bērns tā darītu? Mēs esam tādi kādi esam, pietiek sevi salīdzināt ar modelēm.

  • <cite class="fn">kauls</cite>

    par ko viņa tika sodīta un brīdināta daudzas reizes?

  • <cite class="fn">edfewf</cite>

    Manuprāt sods bija pārāk bargs, bet mes jau nezinām ko viņa bija izdarījusi. Bet tā dēļ lekt no tilta lejā-0 man liekas ,ka visi tagad iet kārties un nosisites sīkumu dēļ, bet, nu , matus tik īsus nevajadzēja jau griezt.

  • <cite class="fn">nez</cite>

    tur nebija rādīts ,ka tēvs nogrieza matus.

Leave a Comment