Meitas īsteno mirstošā tēva kvēlāko sapni – aizkustinošs stāsts

Makhū nolēma pats ķerties vērsim pie ragiem. Pēc pieciem ārstēšanās gadiem ārsti teica, ka viņam jāpārstāj veikt ķīmijterapija un jāatvadās no visiem, kuri viņam tuvi. „Man ienāca prāta ideja, ka mēs ar sievu varētu visus četrus bērnus vest pie altāra jau tagad – Dieva priekšā viņus nododot viņu nākotnes ģimenēm,” viņš pastāstīja. „Mēs nolēmām to nofilmēt, lai mūsu ģimenes locekļi to varētu noskatīties, kad vien nepieciešams.”

1444323342-syn-wdy-1444320176-unknown-3

Viņš pie altāra veda savas trīs meitas – Samantu, Jūliju un Katrīnu, bet viņa sieva Temija pie altāra veda dēlu Dilanu. Katram bērnam tēvs nolasīja vēstuli par viņu bērnību un nākotnes cerībām. Šim notikumam tika sagatavota pat kāzu torte un viss pārējais.

1

„Tas bija grandiozi,” Makhū pastāstīja. „Mēs visi apraudājāmies.”

2

Tagad, kad tēvs ir vedis pie altāra visas savas meitas, viņš cenšas saviem bērniem nodrošināt stabilu nākotni. Viens no bērniem jau mācās koledžā, bet turp vēl jādodas pārējiem trīs bērniem.

3

„Mūsu bērniem ir nopietni izglītības plāni un manam vīram ir ļoti grūti dzirdēt to, ka šie plāni ir jāmaina, lai ģimene netiktu finansiāli pārslogota,” Temija pastāstīja. Tēvs izveidojis ziedojumu vākšanas lapu „GoFundMe”mājaslapā, lai savāktu savu bērnu izglītošanai nepieciešamo finansējumu.

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment