Meitene devās strādāt uz citu valsti, lai nopelnītu naudu dēlam un mātes operācijai, bet viss izvērtās baisi…

Saprata, ka tur par dejotāju nestrādās! Viņai tūlīt atņēma pasi un ievietoja kaut kādā briesmīgā vietā, vairāk kā pagrabs, nekā dzīves vieta. Viņai bija ļoti grūti, viņa daudzas reizes mēģināja aizbēgt, bet neizdevās. Meitene nokļuva, vienkārši ellē! Ja vēl nesapratāt, viņai bija jāstrādā par izsaukuma meiteni…

Viņa visu laiku raudāja, bet centās noturēties savas ģimenes dēļ. Viņa saprata, ka lai nu kā, vajag noturēties un būt stiprai. Viņa dzīvoja, domājot par aizbēgšanu.

Kādu dienu viņi viņai piezvanīja un teica, ka šodien pulksten 20.00 viesnīcā būs tikšanās, kurā būs ļoti slavens un ietekmīgs klients, un viņai jābūt gatavai strādāt. Puisis ieradās uz tikšanos ar biznesa partneriem. Un viņi viņam pasūtīja meiteni.

Lasi arī: Šovu zvaigzne Magone aicina dāmas uz dzimšanas dienas ballīti; ieejas maksa – 30 eiro

Laura sagatavojās un devās uz darbu. Puisim viņa ļoti patika, bet meitene jau sen nebija skatījusies uz vīriešiem.

Sagadījās, ka puisis Turcijā bija 3 dienas, un pēc tam katru dienu viņu izsauca. Kā vēlāk izrādījās, viņš iemīlēja meiteni no pirmā acu uzmetiena, un pēc viņas atklāsmēm viņa viņam iepatikās vēl vairāk, jo viņš bija visu viņas grūtās dzīves pārņemts! Izrādījās, ka abi arī nākuši no vienas valsts.

 

Puisis sāka domāt par to, kā izglābt meiteni un kā viņš varētu viņai palīdzēt, jo viņš nevarēja atļaut  viņai palikt tur un dzīvot tādu pašu dzīvi. Puisis darīja visu, lai izvilktu meiteni no šīs briesmīgās vietas. Viņam bija jāatdod daudz naudas, lai glābtu meiteni, bet beigās tas izdevās.

Laura atgriezās mājās pie savas ģimenes un nolēma, ka nekad vairs nešķirsies no viņiem! Vēlāk, pēc pāris nedēļām, viņa un viņas ģimene pārcēlās dzīvot pie sava glābēja. Viņa atzina, ka viņai vajadzēja 2 dienas, lai saprastu, ka viņš ir īsts vīrietis, un viņa ir ar viņu, kā aiz akmens sienas! Viņa bija viņam pateicīga visu mūžu! Pēc 1,5 gadiem viņa dzemdēja savu mīļoto, skaistu meitu, un viņi visi dzīvo laimīgi!

 

Šis ir tikai viens no neskaitāmiem gadījumiem, kurā sievietes tiek ievilinātas  lamatās.  Tāpēc uz darba sludinājumiem ārzemēs vienmēr vajag atsaukties tikai pārliecinoties par vervēšanas kompānijas reputāciju, uzticamību un drošību.  

21. gadsimta cilvēku tirdzniecības apkarošana ir iespējama tikai tad, ja visi iesaistītie – indivīdi, nevalstiskās organizācijas, uzņēmumi, valdības un starptautiskās organizācijas iestāsies par šo noziegumu apkarošanu un aizvēsturiskās prakses izbeigšanu. 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment