Meitene devās strādāt uz citu valsti, lai nopelnītu naudu dēlam un mātes operācijai, bet viss izvērtās baisi…

Laura ir skaista, slaida, ar ļoti mīļu seju. Viņai bija 21 gads, kad viņai piedzima dēls. Viņai nebija vīra, un viņa dzīvoja viena ar māti

Viņas tētis pazuda, kad meitenei bija 14 gadu, un tikai māte viņu “piecēla kājās”. Viņai bija grūti, jo viņas mamma ir invalīde un nestrādāja, bet viņa tāpat spēja palīdzēt meitai. Kad meitene palika stāvoklī, puisis kaut kur pazuda. Viņš teica, ka brauc strādāt uz Angliju, un tā arī pazuda. Ir pagājuši 6 gadi, un tas joprojām nav uzradies. Ne zvana, ne vēstules, tāpēc Laura saprata, ka māte un dēls var paļauties tikai uz viņu.

Laura dejo kopš bērnības. Viņa labi dejoja un bieži sacentās balles dejās. Bieži ieguva balvas. Viņa vienmēr brīvajā laikā skrēja uz zāli, kur nodarbojās ar dejām. Tā bija viņas mīļākā lieta! Pēc bērniņa piedzimšanas viņa vairs neko daudz nevarēju darīt, bet tomēr nepametu dejošanu.

Lasi arī: Šovu zvaigzne Magone aicina dāmas uz dzimšanas dienas ballīti; ieejas maksa – 30 eiro

Kādu dienu viņa atgriezās no darba (strādāja par viesmīli kafejnīcā) un autobusa pieturā ieraudzīja darba sludinājumu. Tur bija teikts, ka šis ir sezonas darbs Turcijā, ka viņi algo deju kolektīvu, ka alga būs pienācīga, ka viņi palīdz pārcelties. Meitene noplēsa papīra lapu ar tālruņa numuru un atzvanīja uz sludinājumu. Pēc mēneša viņa jau lidoja strādāt uz Turciju, un dēls palika mājās ar māti.

Meitenei bija grūti pamest dēlu un māti, taču meitenei nebija izvēles. Viņai bija jāuztur zēns un slima māte, kurai vajadzēja savākt naudu operācijai. Mamma ilgstoši slimoja un viņai vajadzēja veikt šuntēšanas operāciju, tikai tā varēja paildzināt viņas mūžu.

Laura, aizlidojot uz Turciju, jau pirmajā dienā saprata, ka ir iekritusi lamatās…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment