Meitene, kas izskatās pēc Bārbijas ir izaugusi un mainījusies; Viņas izskats pēc 10 gadiem

Mazulīte Aira ir maza auguma modele, kuras fotogrāfijas jau vairākus gadus žilbinājušas internetu. Viņa ir dzimusi Amerikā un no divu gadu vecuma sāka savu modeles karjeru.

Airas vecāki savulaik pamanīja, ka meitenei ir ļoti pievilcīgs izskats un viņa izskatās kā lelle. Tad viņi nosūtīja viņas fotogrāfijas modeļu aģentūrām un drīz saņēma uzaicinājumu fotografēties.

Fotogrāfs bez vilcināšanās nolēma uztaisīt meitenes fotosesiju lelles Barbie formā. Un, kad attēli tika publicēti vienā no Amerikas vietnēm, tie nekavējoties izplatījās pa visu pasauli! Neviens negaidīja, ka mazās Airas fotogrāfijas izraisīs tādu ažiotāžu. Visi apbrīnoja viņas  izskatu un pat neticēja, ka viņa ir dzīva meitene!

Lasi arī: 25 kāzu fotogrāfijas no Krievijas, kuras nevajadzēja uzņemt, bet ir jau par vēlu …

Un uz ielas svešinieki sāka tuvoties vecākiem un lūgt viņus nofotografēt ar bērnu. Meitene kļuva ārkārtīgi populāra, un viņas vecāki par to bija neticami priecīgi. Bet vai tiešām mazākajai Airai bija vajadzīga šī atpazīstamība?

Patiešām, bērnudārza un pastaigu ar bērniem vietā meitene gandrīz visu brīvo laiku pavadīja filmēšanas laukumā. Vai jūs vēlētos tādu bērnību saviem bērniem? Personīgi es nē!

Man vienmēr sāp, redzot, kā vecāki cenšas realizēt savas ambīcijas uz bērnu rēķina. Neskatoties uz to, ka viņi to bieži dara sev, nevis bērniem. Piemēram, mazajai Airai katru dienu tika uzliktas tonnas kosmētikas. Un viņas māte pat aizveda meiteni pie kosmetologa, vēloties piešķirt meitas sejai porcelāna lellēm līdzīgu izskatu! Vai tas nav traki?!

Lasi arī: Sieviete dzemdēja trīnītes un visas izskatījās kā “trīs ūdens lāses”. Kā viņas izskatās pēc 18 gadiem

Filmēšanas un modelēšanas karjera ilga vairākus gadus, taču pamazām Aira sāka izskatīties mazāk kā lelle. Aģentūras pārtrauca viņu aicināt uz fotosesijām, un bijusī slava sāka izgaist. Un rodas jautājums, kā tas ietekmēja meitenes psiholoģisko stāvokli? Patiešām, tajā laikā viņai jau bija apzināts vecums!

 

Šķir otru lapu, lai redzētu kā meitene izskatās un ar ko nodarbojas tagad

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment