Sieviete dzemdēja trīnītes un visas izskatījās kā “trīs ūdens lāses”. Kā viņas izskatās pēc 18 gadiem

Es sajūsminos par daudzbērnu mammām, jo pat viena bērna audzināšana prasa daudz spēku. Bet, kad uzreiz piedzimst divi vai trīs, tad vecākiem tā nav tikai laime un preiks, bet arī liela atbildība, kas saistās arī ar daudzām grūtībām bērnu augšanas procesā.

Šodien pastāstīšu par kādu ģimeni, kura uz mani atstāja iespaidu. Laulātais pāris ir precējies jau 20 gadus.

Pāris pēc laulībām nolēma kādu laiku pabūt tikai divatā. Tomēr nodzīvojot divus gadus kopā, viņi nolēma, ka ir pienācis laiks padomāt par bērniem. Kad viņi uzzināja, ka beidzot gaida bērniņu, pāris bija neizsakāmi priecīgs. Bet pēc kāda laika laulātais pāris uzzināja, ka gaida trīnīšus, turklāt visas meitenes.

Lasi arī: Kā izveidojās dzīve Siāmas dvīnēm Jačmeņevām no Altajas

Topošo tēvu šī ziņa vienlaicīgi gan iepriecināja, gan izrisīja šoku. Neskatoties uz trim bērniem, grūtniecība topošajai māmiņai noritēja diezgan viegli.

Mazulītes nāca pasaulē nozīmētajā laikā un pilnīgi veselas. Visas trīs meitenes bija burvīgas un līdzīgas kā trīs ūdens lāses. Vecāki viņas pat tērpa vienādi, kas radīja iespaidu, ka meitenes ir teju vai klonētas. No pirmās dienas mazulītes bija nešķiramas, bet pieaugot reti kad strīdējās. Vecāki viņas audzināja mierā un harmonijā.

Meitenes uzauga un kļuva par īstām dāmām, neticami līdzīgas viena otrai. Tomēr, neskatoties uz izskata līdzību, katrai ir savs raksturs un gaume. Pat pusaudža gados meitenes bija ļoti draudzīgas, un visu darīja kopā: gāja modeļu skolā, iestājās tajā pašā universitātē.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu FOTO kā meitenes izskatās tagad

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment