Meitene, kura laimēja loterijā, savam draugam pirka dārgas dāvanas; Tas nebeidzās labi

Džeina domāja, ka ir atradusi mūža mīlestību, taču pēc lielā laimesta pāris sāka nepārtraukti strīdēties un beigās izšķīrās. Džeinas draugi mēģināja viņu pārliecināt, ka Marks viņu izmanto naudas dēļ un ka viņa mēģina nopirkt 22 gadus vecā puiša mīlestību.

1 - kopija1
Džeina naudu iztērēja arī krūšu palielināšanas operācijā

“Kad mēs kaut kur gājām kopā, visi teica, ka viņš mani izmanto un es mēģinot nopirkt viņa mīlestību, jo esot skaidri redzams, ka viņam nav jūtu pret mani. Man vajadzēja viņos klausīties. Es tiešām domāju, ka esmu iemīlējusies, bet acīmredzot biju akla,” viņa stāsta.

Savā Twitter kontā Džeina raksta: “Nesaprotu, kā es varēju būt tāda idiote, ļaujot puisim mani izmantot naudas dēļ. Esmu sevi pievīlusi!”

Facebook vietnē viņa raksta, ka Marks esot paņēmis viņas iemaksāto drošības naudu tetovējumu salonā, kā arī viņš joprojām brauc ar viņas automašīnu. Džeina stāsta, ka viņai tas viss jau ir līdz kaklam, un viņa būs tā, kas smiesies pēdējā.

Marks, savukārt, noraida Džeinas pārmetumus un ir draudējis ar advokātu piesaistīšanu, kā arī apgalvo, ka Džeinai vairs neesot naudas. Savā Twitter kontā viņš raksta: “Tas, ka esi sausā, nenozīmē, ka vari tā rīkoties. Es zvanu savam advokātam.”

1 - kopija

Džeina laimēja loterijā 2013. gadā, un kā savu pirmo pirkumu izvēlējās Loius Vuitton rokassomiņu un Čivavas šķirnes kucēnu. Pēc tam viņa sarīkoja iespaidīgu 18. dzimšanas dienas ballīti, kā arī veica krūšu palielināšanas operāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment