Meitene pieprasīja, lai puisis tiek vaļā no suņa. Un tad viņš publicēja šo sludinājumu, kas pārsteidza visus

Pēc 4 gadu ilgas draudzības viņš nolēma šķirties no savas meitenes. Jo viņš pat nenojauta, cik ļoti viņa suni Molliju ienīst draudzene. Meitene Getcenam uzlika ultimātu, un lika tikt vaļā no suņa, vienalga ko tas prasītu no viņa. Pārdomājot visu problēmu puisis nolēma ievietot sludinājumu avīzē. 

ATDOŠU PAR BRĪVU LABĀS ROKĀS

17764660-R3L8T8D-650-555

“Manai draudzenei nepatīk mans suns Mollijs. Tāpēc man viņai jāatrod jaunas mājas. Viņa ir tīrasiņu, no laba reģiona, un pavadīja kopā ar mani 4 gadus. Viņai patīk spēlēt spēles, bet viņa nav ne pārāk labi apmācīta. Viņa ir liela dauzoņa, tāpēc viņa prasa nedaudz vairāk rūpes, it īpaši ja ir runa par nagiem. Bet viņai patīk, ja rūpējas par nagiem. Neguļ un trokšņo visu nakti, bet guļ tad, kad es strādāju. Ēd tikai pašu labāko un dārgāko. NEKAD nesagaidīs jūs pēc garas un grūtas darba dienas, nekad neuzdāvinās patiesu mīlestību, pat tad, ja jums ir slikti. Nekož, bet var radīt nepatīkamas situācijas.

Tāpēc….  ja kāds ir ieinteresēts par manu trīsdesmit gadīgo, egoistisko, ļaunprātīgo, patmīlīgo draudzeni,  atnāciet un savāciet viņu! Mēs ar suni gribam, lai viņa ātrāk dodas citur. Steidzami! “

Pēc dažām dienām, kad Getcens nopublicēja šo sludinājumu, viņš atjaunoja un pievienoja, ka draudzene tika atdota ražotājiem, proti saviem vecākiem, bet viņš un Mollijs meklē jaunu draudzeni.

Avots: www.adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">x</cite>

    Stulbs džeks

    • <cite class="fn">Suņi nemelo.</cite>

      Kā Bill Murrey teica: “I’m suspicious of people who don’t like dogs, but I trust a dog when it doesn’t like a person.”

  • <cite class="fn">Pārgudrais</cite>

    Meitene viņu nodos nākošajā dienā, bet ssuns nekad mūžā! Čalis ar šo ir izvilcis “Melno Pēteri”.

  • <cite class="fn">beverina</cite>

    Malacis. Calis zin kas ir beznosacijuma mila. Pie velna sadu jaunkundzi . Naks pareiza un bus calim un mazajam Molijam laimiga dzive uz visu muzu. visi 3 bus laimigi.

Leave a Comment