Meiteni nepieņem darbā, jo viņa “uzdrošinājās” pārrunu laikā pajautāt par atalgojumu…

Personāla vadības menedžeres atbilde bija šāda: “Jūsu uzdotie jautājumi ir svarīgi, un tādēļ es centīšos paskaidrot lietas, par kurām iepriekš mums nav izdevies viest skaidrību. Kā jaunizveidots uzņēmums mēs meklējam cilvēkus, kuri ir gatavi darīt visu iespējamo, lai izaicinātu sevi profesionālajā ziņā, kā arī meklētu jaunas iespējas, kas realizējamas uzņēmumā. Mēs uzskatām, ka uzņēmuma pamatvērtības ir darba darīšana cītīgi un cilvēka strādīgums, šīs īpašības ir gluži pretējas indivīda vēlmei koncentrēties uz atalgojumu.

Lai arī mūsu korporatīvā kultūra šajā jomā ir unikāla, mēs uzskatām, ka personālam darbā ir jāizrāda pašmotivācija un jāuzņemas iniciatīva. Šo iemeslu dēļ jautājumi, kas saistīti ar atalgojuma apmēru un papildus bonusiem tik agrā darba pārrunu stadijā, liecina par pilnīgu nepiemērotību šim amatam.”

Nedaudz vēlāk Teilore saņēma vēl vienu e-pastu, kas sūtīts no uzņēmuma “SkipTheDishes” kurā minēts:

Jūsu jautājumi liecina par to, ka Jūsu prioritātes krasi atšķiras no tām, kuras vēlētos redzēt “SkipTheDishes”. Tas nozīmē, ka šoreiz mēs esam spiesti atcelt ar darba interviju saistīto tikšanos, kas paredzēta ceturtdien.”

Teilore bija vairāk nekā sašutusi par tādu vēstuli, tādēļ nolēma ar to dalīties sociālās saziņas vietnē Twitter.

Saprotams, ka interneta lietotāji nekavējoties pauda savu viedokli par šī uzņēmuma atbildi.

Ņemot vērā, ka Teilores Birnes Twitter ieraksts kļuva plaši komentēts, uzņēmuma “SkipTheDishes” pārstāvis metās glābt saspīlēto situāciju.

“Teilorei nosūtītais e-pasts nebūt neatspoguļo mūsu uzņēmuma pieeju un vērtības. Esmu vīlies, ka šī situācija tika atrisināta tik neprofesionāli. Protams, ka atalgojuma apmērs tiek atklāts pirms pieņemšanas darbā. Tiklīdz uzzinājām par notikušo, sazinājāmies ar Teilori, lai atvainotos par e-pastu un pārceltu darba interviju uz citu laiku,” taisnojas uzņēmuma līdzdibinātājs Džošua Simairs.

Nav zināms, vai Teilore vispār būs ieinteresēta kandidēt uz šo amatu un apmeklēt darba interviju.

Kā tev šķiet – vai šāds jautājums bija nevietā?

Lasi vēl: Pārtrauc darīt šīs 10 lietas, ja nevēlies kļūt par nabagu!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment