Miesassargs sadragā miljonus vērtu auto, bet tā vēl nav lielākā problēma

1a

Izrādās, kas 1.5 miljonus eiro vērtais auto nav apdrošināts, kas nozīmē, ka miljonārs nekādu naudu atpakaļ nedabūs.

Viņš sadauzīja vienu no pasaulē iekārojamākajām mašīnām – ietriecot to nožogojumā. Tiek lēsts, ka viņš nodarījis daudzus jo daudzus tūkstošus lielus zaudējumus auto īpašniekam.

Danso nu piestādīts gandrīz 1500 Eiro liels rēķins par neuzmanīgu braukšanu, kā arī neapdrošinātas automašīnas vadīšanu.

Vilesdenas apgabala tiesnesis, Denis Brenans, teica: „Tu vadīji ļoti jaudīgu automašīnu, braucot ar ātrumu 344 km/h. Tu apzinājies, ka sēdeklis ir neērts un priekš tevis tas atrodas pārāk tuvu stūrei, par spīti tam, tu turpināji braukt. Jebkurš apzinīgs autovadītājs būtu auto apturējis, bet tu to neizdarīji, izraisot avāriju. Tādēļ, es tevi atzīstu par vainīgu.”

1aa

Policijas pārstāvji apgalvo, ka Danso sākumā apgalvojis, ka izvairījies no cita auto, kā rezultātā notika sadursme. Tomēr, kad tika pārbaudīti novērošanas kameru videoieraksti, un secināts, ka citu mašīnu uz ielas nebija, viņš savu stāstu mainījis.

Vēlāk, Danso atzinās, ka centies noregulēt sēdekli, bet viņam bija kauns to stāstīt policistiem.

Tiesas sēdē, Danso pastāstīja par notikušo: „Es tikai pacēlu rokturi un mēģināju pabīdīt atpakaļ sēdekli. Tas bija iesprūdis, tādēļ es centos to stiprāk pagrūst, man uz priekšu paslīdēja kāja, tā nospieda gāzes pedāli. Mašīna nesās uz priekšu un saslīdēja, ietriecoties žogā.”

Prokurors apsūdzēja Danso arī par ātruma ierobežojuma pārkāpšanu, Danso šo apgalvojumu noliedza, un, ņemot vērā, ka nav pierādījumu, kas varētu liecināt, ka viņš pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu, 50km/h, viņš tika attaisnots.

Tika minēts, ka Danso policijai iesniedzis viltotu automašīnas apdrošināšanas polisi. Tomēr, tiesnesis tur nesaskatīja Danso vainu, jo šo dokumentu uzrādīšanai viņam iedevis priekšnieks.

Danso tika piešķirti 9 soda punkti, piespriesta 1,5 tūkstošus Eiro liela soda nauda un viņam jāatmaksā 600 Eiro par nodarītajiem zaudējumiem.

Par spīti visam, viņš saglabāja darba vietu pie bagātā ķīniešu biznesmeņa, kur strādā jau 4 gadus.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment