Mīļotā puisim liek izvēlēties- paliek suns vai viņa. Te ir asprātīgais puiša sludinājums!

Patiesu mīlestību vienmēr ir bijis grūti atrast. Tomēr šis vīrietis saprata, kurai patiesībā pieder viņa sirds un ar kuru viņš vēlas turpināt savu kopdzīvi, kad viņa mīļotā un mājdzīvnieks nespēja sadzīvot zem viena jumta.

Vīrietis ievietoja šādu sludinājumu zem nosaukuma “Atdošu par velti jebkuram, kam ir vēlme šo iegūt”, ar pievienotu sava, bīgla šķirnes, suņuka bildi.

Manai draudzenei nepatīk mans bīgla šķirnes suns, Mollija, tāpēc man nākas atrast viņai citas mājas.

Viņa ir tīrasiņu šķirnes, no veselīgas ģimenes un man viņa ir bijusi 4 gadus. Viņai patīk spēlēt spēles, bet viņa nav pilnībā apmācīta.

Viņai ir garš apmatojums, tāpēc tas prasa nedaudz vairāk rūpes un līdzekļu, kā arī viņai patīk, ka nagi ir sakopti visām 4 ekstremitātēm.

Paliek nomodā visu nakti, izdvešot skaņas, bet guļ, kad es strādāju.

Ēd vienīgi labāko un dārgāko pārtiku. NEKAD nesagaidīs tevi pie durvīm pēc garas, nogurdinošas darba dienas un nekad tev nesniegs beznosacījumu mīlestību, kad tev vienkārši ir slikti. Nekož, bet viņa var būt ļoti ļauna!

Tātad … kāds ir ieinteresēts manā, 30 gadus vecajā, patmīlīgajā, izlutinātajā, mantrausīgajā draudzenē? Nāc pakaļ un ved tik viņu prom!

Es un mans suns vēlamies atrast viņai citas mājas pēc iespējas ātrāk!”

gf vs dog

Šis sludinājums kļuva par hitu viscaur internetam, bet pāris dienas vēlāk, zem šī sludinājuma, autors ierakstīja komentāru: “Atvainojos, bet viņa jau ir atradusi jaunas mājas, atgriezusies pie saviem oriģinālajiem audzinātājiem (viņas vecākiem). Toties, es un Mollija, meklējam jaunu iemītnieci. ”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment