Miljonāru ēšanas paradumi: lūk, kas tev jāizmaina uzturā, ja gribi kļūt bagāts

capture

Uzņēmējs Tims Feriss atklājis pasaules bagātāko cilvēku panākumu noslēpumus: un tiem ir ļoti liels sakars ar to, ko viņi ēd un dzer.

39 gadus vecais Tims Feriss, kuram pašam pieder aptuveni 20 miljoni, intervēja gandrīz 200 veiksmīgu uzņēmumu vadītājus, lai noskaidrotu, kā uztura paradumi veicina viņu panākumus.

Viņš aptaujāja miljardierus, veiksmes ikonas un pasaules mēroga uzņēmējus par viņu ieradumiem, rutīnām un taktikām, kas saistītas ar ēdienu un dzērienu, ko viņi ik dienas lieto.

Un daudzi no viņiem atzina, ka tieši specifiskie ēšanas paradumi ļauj smadzenēm darboties un enerģijas līmenim neapsīkt, lai viņi varētu efektīvi strādāt un tikt pie bagātības.

Lasi vēl: 5 labākie vingrinājumi, ko ikviens var veikt birojā muskuļu tonusa uzturēšanai: pamēģini jau tagad!

Lai uzzinātu, kādi ir bagātnieku efektīvākie uztura paradumi, kurus vari pārņemt arī TU, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jauns gads, jauns sākums tavai dzīvei: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

Leave a Comment