Miljonāru ēšanas paradumi: lūk, kas tev jāizmaina uzturā, ja gribi kļūt bagāts

Bestselleru autors, orators un uzņēmējs Sets Godins intervijā Ferisam stāsta, ka katru dienu brokastīs ēd vienu un to pašu. Viņš apgalvo, ka šādi var izvairīties no viena lieka lēmuma pieņemšanas, kad katru dienu ir tik daudz citu lietu, par ko domāt.

Un šīs vienas brokastis, kuras uzņēmējs katru dienu ēd, ir šādas: smūtijs no saldētiem banāniem, kaņepju pulvera, mandeļu piena, žāvētām plūmēm un valriekstiem.

Tims Feriss, kurš veicis intervijas, stāsta arī to, ka, par spīti aizņemtajam grafikam un garajām darba stundām, veiksmīgi biznesmeņi parasti nepaļaujas uz kafiju kā enerģijas avotu. Viņš apgalvo, ka nav no tās obligāti jāatsakās pavisam, taču, ja jūs lietojat vairāk nekā četras tases dienā, labāk ir to nomainīt pret zaļo tēju.

uzņēmējs Tims Feriss
uzņēmējs Tims Feriss

Feriss arī iesaka cilvēkiem, kuri vēlas gūt panākumus, uzturā papildus lietot proteīna pulveri un ketonus – tas ir uztura bagātinātājs, ko ķermenis lieto kā enerģijas avotu un alternatīvu glikozei. Tas ir ļoti veselīgs sirdij un smadzenēm.

Lasi vēl: 5 labākie vingrinājumi, ko ikviens var veikt birojā muskuļu tonusa uzturēšanai: pamēģini jau tagad!

Biznesmeņiem nepieciešams miegs tāpat kā visiem cilvēkiem, taču bezmiegs nav neparasta problēma bagāto un slaveno vidū. Lai pret to cīnītos, Feriss iesaka šādu dzērienu: karstā ūdenī sajaukt divas ēdamkarotes ābolu etiķa ar vienu ēdamkaroti medus.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jauns gads, jauns sākums tavai dzīvei: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

Leave a Comment