Mīloši, gādīgi, veiksmīgi: labākie vīri pēc zodiaka zīmes

Astrologi sarindojuši vīrus pēc zodiaka zīmes. Džentlmenis.lv žurnālisti noskaidroja, kurš no zodiaka apļa pārstāvjiem tajā ieņem vadošo pozīciju un kurš “baro muguru”.

Līderi labāko vīru reitingā

1. vieta – Jaunava

Pirmo vietu pamatoti ieņem Jaunavas vīrieši. Viņi ir izskatīgi, ekonomiski un sabiedriski. Viņi zina, kā nopelnīt naudu un uzturēt savu mīļoto sievu.

Turklāt Jaunavas nav spējīgas uz nodevību, ir ļoti pacietīgas. Tomēr dažreiz šāds vīrietis ir pārāk laipns un var viegli kļūt par manipulatoru upuri.

Tāpēc Jaunavas sievas galvenais uzdevums ir parādīt viņam, kam var uzticēties un kuru labāk apiet.

2. vieta – Mežāzis

Vīrs Mežāzis, pirmkārt, ir stabilitāte un vairākas pozitīvas īpašības. Tai skaitā augstsirdība, uzticamība, mīlestība pret bērniem, smags darbs un vēlme nodrošināt savu ģimeni ar visu nepieciešamo.

Tomēr iegūt Mežāža sirdi ir ļoti, ļoti grūti. Jums būs jāsacenšas ar daudziem pretendentiem, visos iespējamos un neiespējamos veidos jāpierāda, ka esat daudz cienīgāks par citiem.

Turklāt esiet gatavi tam, ka laulībā ar Mežāzi nebūs dažādības un spilgtas emocijas. Kamēr jums nav garlaicīgi.

LASI VĒL: Šamanis Karagajs sniedza padomu katrai zodiaka zīmei 2022. gada decembrim

3. vieta – Lauva

Dzīvē Lauvas ir “slavenas” ar savu nepastāvību un sarežģīto raksturu. Sievietes bieži baidās saistīt savu likteni ar šādiem cilvēkiem.

Tomēr laulībā Lauvas atklājas pavisam citādi: kļūst par ļoti gādīgiem, uzticīgiem vīriem un labākajiem, mīlošajiem tēviem. Viņi ir ļoti atbildīgi un garantē jums ģimenes labklājību un pilnīgu jūsu drošību.

Vajag tikai vienu – viņam adresētu atbalstu un komplimentus.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment