Šamanis Karagajs sniedza padomu katrai zodiaka zīmei 2022. gada decembrim

Šamanis Karagajs sastādīja prognozi 2022. gada pēdējam mēnesim un sniedza padomus katram zodiaka apļa pārstāvim. Ar viņiem strādāja Džentlmenis.lv žurnālisti.

Aukstu garu varā

“Ziema ir aukstu garu spēka laiks,” saka šamanis Karagajs. Viņi valdīs līdz pavasarim, līdz karstumam. Šajā periodā jums vajadzētu rūpēties par savu veselību, nepārdzesēt un uzmanīties no vēja.

LASI VĒL: Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kurām draud briesmas 2022. gada decembrī

Auksto vēju šamanis sauc par aukstu garu, kas “sapinās ķermeņa kaktiņos”, jo īpaši locītavās. Ēdiet vairāk karstu, pikantu, treknu ēdienu. Bet no alkohola labāk atteikties.

Sāciet atbrīvot telpu ap jums. Vislabāk ir ne tikai noņemt, bet arī pārkārtot. Kā pēdējo iespēju pārkārtot grāmatas, pārkārtot veļu. Apsveriet iespēju mainīt aizkarus vai mainīt apgaismojumu.
Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auni var uzsākt jaunas attiecības – tās solās būt daudzsološas. Labvēlīgs laiks arī darba vai darbības jomas maiņai. Apsveriet iespēju sākt.

Neuzsāciet remontu un neveiciet lielus pirkumus. Lielisks mēnesis finansēs. Nebaidieties izkāpt no savas komforta zonas un gūsiet daudz interesantu un pozitīvu iespaidu.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lielisks mēnesis radošām aktivitātēm, izbraucieniem un ceļojumiem, tikšanās ar radiem. Neremontējiet un nesāciet būvēt. Nav arī īstais laiks pārvērtībām.

Finanšu sektorā neitrāls periods, problēmas vai grūtības nav gaidāmas. Ja nezināt, kā rīkoties pareizi, ieklausieties radinieku un draugu padomos.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem vajadzētu veikt remontu vai celtniecību. Plānojiet arī savu ceļojumu. Nelabvēlīgs periods darījumu slēgšanai un svarīgu dokumentu parakstīšanai.

Jums nevajadzētu aizņemties vai aizdot, īpaši radiniekiem. Profesionālajā jomā sniedziet visu iespējamo. Šis nav īstais laiks atpūtai – smagi strādājiet.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment