Šamanis Karagajs sniedza padomu katrai zodiaka zīmei 2022. gada decembrim

Zemes elementu zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Labvēlīgs mēnesis pārmaiņām, taču nekur nevajadzētu doties. Nav laika ceļot. Tāpat neplānojiet atvaļinājumu vai atvaļinājumu – šis ir lielisks periods, lai strādātu un īstenotu savus sapņus un ieceres.

Esiet gatavi tam, ka nāksies ieguldīt savos projektos, taču tie izrādīsies daudzsološi. Neaizmirstiet atlikt nedaudz naudas — drīzumā tā var būt nepieciešama.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

 

Jaunavām vislabāk šajā mēnesī nodarboties ar radošu darbu, hobijiem, iepazīties ar interesantiem cilvēkiem. Nelabvēlīgs periods ceļošanai, kā arī naudas aizņemšanai – tās var jums neatdot.

Taču lielisks laiks jauniem atklājumiem un patīkamiem brīžiem.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šis būs lielisks periods aktivitātēm brīvā dabā, ceļojumiem, tikšanās reizēm ar ģimeni un draugiem.

Nelabvēlīgs mēnesis uzņēmumiem un sākumiem – rūpējies par kārtējo projektu un lietu pabeigšanu. Finanšu lietās jūs varat pievilt, tāpēc esiet modrs. Mēģiniet atbrīvoties no rutīnas un dariet patiešām svarīgas lietas. Pārējiem būs jāpagaida.

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi šomēnes var palutināt sevi un uzdāvināt sev dāvanu. Strādājiet pie sava tēla, atjauniniet savu garderobi. Šis nav īstais laiks lieliem pirkumiem.

Šim vajadzētu būt uzkrājumu mēnesim. Klausieties sevī un savās vēlmēs.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Lielisks laiks atpūtai un ceļojumiem, remontam vai celtniecībai. Netērējiet naudu nepārdomāti un nepērciet neko dārgu. Pagaidām izslēdziet “Es gribu”. Neitrāls periods finanšu sektorā.

Plānojiet lietas un rīkojieties saskaņā ar plānu. Ekspromts jums tagad neder. Mēģiniet izveidot savu vērtību sistēmu, šobrīd šie jēdzieni ir ļoti neskaidri.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem jāsāk meklēt atbildes uz ilgstoši uzdotiem jautājumiem. Nelabvēlīgs periods ceļošanai un ceļošanai, pārcelšanās un apmeklējumiem.

Var nākties vilties arī neplānotu izdevumu dēļ. Mēģiniet dot sev vairāk miera un miera. Parūpējies par savu veselību. Jūs esat noguris un jums ir nepieciešama atpūta.

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Labvēlīgs mēnesis ceļojumiem, izglītībai un atpūtai. Centieties paturēt sevi un savas emocijas pie sevis, lai nesastrīdētos ar ģimeni un draugiem.

LASI VĒL: Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kurām draud briesmas 2022. gada decembrī

Arī neizdevīgs periods lieliem pirkumiem. Klausieties, ko jums saka cilvēki, kas ir vecāki par vecumu vai statusu. Varbūt jums kaut kas pietrūkst jūsu redzes laukā.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Mēnesis gudru un izsvērtu lēmumu, kas nesīs labus rezultātus, bet ne uzreiz. Tāpēc negaidiet ātras uzvaras. Mēģiniet vairāk domāt, analizēt un plānot. Neatliec savus plānus uz vēlāku laiku, rīkojies šeit un tagad.

Labvēlīgs periods pelnīšanai. Parādiet visu savu centību un profesionalitāti. Grāmatas, kino, teātris, pastaigas palīdzēs atpūsties.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm decembrī vajadzētu vairāk ceļot, sarūpēt dāvanas sev un radiem un draugiem. Apsveriet arī iespēju doties uz skolu, lai uzlabotu savas zināšanas un iegūtu vērtīgu un noderīgu informāciju.

Nelabvēlīgs periods vientulībai. Esiet lietu un cilvēku vidū. Stabils periods finanšu sektorā. Pavadiet vairāk laika un uzmanības ar ģimeni un draugiem. Viņiem tagad īpaši vajadzīgs jūsu padoms un atbalsts.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment