Mīloši, gādīgi, veiksmīgi: labākie vīri pēc zodiaka zīmes

Kādi vīri tiek iegūti no citām zodiaka zīmēm

4. vieta – Svari

Svari nedaudz nesasniedza labāko trijnieku līderus. Ar tādiem vīriem ir ļoti ērti un labi. Viņi ir gādīgi, uzmanīgi un cenšas padarīt izredzētā dzīvi patiesi pasakainu.

Tomēr viņiem ir viens neliels mīnuss – Svari ir ārkārtīgi neizlēmīgi un bēg no ilgtermiņa saistībām. Nespiediet uz viņiem un neizraisiet sliktas emocijas, lai viņi nejauši neizdarītu kaut ko sliktu.

5. vieta – Vēzis

Vēža vīri ir ļoti jūtīgi un sentimentāli. Viņi no galvas atceras visus datumus un notikumus no jūsu ģimenes dzīves. Vīrietis Vēzis nekad neaizmirsīs atvērt jūsu priekšā mašīnas durvis, kā arī lielā salnā steigsies uz aptieku, ja pēkšņi saslims.

Taču šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir šausmīgi greizsirdībā un tad, kad tiek kritizēti par kādām kļūdām. Tāpēc esi uzticīgs un maigs – un ar tevi viss būs kārtībā.

6. vieta – Vērsis

Vīrietis Vērsis vienmēr rūpējas par savu ģimeni. Tie ir darbaholiķi, kuri visu naudu nes ģimenei. Ar šādu vīrieti jūs noteikti nenokļūsiet nabadzībā. Turklāt šie vīri ir uzticīgi un gādīgi, brīnišķīgi tēti.

Tomēr ir viens liels mīnuss – tas ir Vērša garlaicīgums. Viņš ļoti ilgi pārdomās katru darbību un tādējādi jūs saniknos. Ja tu sāksi viņu mudināt, tad pretī sasniegsi tikai dusmas un atriebību.

Turklāt neizsmej Vērsi, pretējā gadījumā viņš uz nedēļu pārtrauks ar tevi runāt.

LASI VĒL: Šamanis Karagajs sniedza padomu katrai zodiaka zīmei 2022. gada decembrim

7. vieta – Auns

Auns vīrieši ir īsti līderi, kuri dominē visā, un arī ģimenes dzīvē. Tajā pašā laikā Auni ir ļoti atbildīgi, drosmīgi, enerģiski, atvērti un uzticīgi vīri.

Visbeidzot, vēl viens šīs zīmes pārstāvju pluss ir tas, ka viņi ir ļoti jautri, jums noteikti nebūs garlaicīgi.

8. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīra vīri ir nepilnīgi. Šīs zīmes pārstāvji nemaz nesteidzas precēties, viņi nemaz nav slikti. Piespiest viņus pieņemt lēmumu precēties ir milzīga kļūda. V

iņi labprātāk pamestu izredzēto, nekā apprecētos “zem diktāta”. Tomēr agri vai vēlu kļūstot par vīru, Ūdensvīrs savai sievai kļūst par īstu draugu, partneri un sabiedroto.

9. vieta – Skorpions

Skorpioni ir atbildīgi un gādīgi vīri. Tomēr ar viņiem ir grūti, jo viņi nepieņem citu viedokli, kā tikai savu.

Skorpiona sievai jābūt pacietīgai un gudrai, kā arī pietiekami viltīgai, lai īstajā laikā pārliecinātu vīru un ļautu viņam saprast viņas viedokli.

10. vieta – Dvīņi

Dvīņu vīrs visu mūžu dara tikai to, ko izliekas par labu, gādīgu, godīgu utt.. Taču labs ir tikai garastāvoklī. Ja ar viņiem kaut kas noiet greizi, tad Dvīņi aizmirsīs par visu un visiem un pārcelsies kopā ar draugiem, lai izlaistu glāzi vai divas.

Turklāt kaut ko teikt, pārmest vai lūgt darīt savādāk ir vienkārši bezjēdzīgi. Galu galā brīvību mīlošais Dvīņu vīrs uzskata, ka ir pazemojoši attaisnoties un kaut ko izskaidrot. Dvīņu sievai būs jātrenē pacietība un nervi.

11. vieta – Zivis

Šie vīrieši ir sapņaini kungi. Bet ģimenes dzīvē tie praktiski neder. Protams, Zivju uzticība ir milzīgs pluss, taču šie plusi šeit beidzas.

Ja kļūsi par Zivju sievu, tad esi gatava uzņemties pilnu atbildību par ģimenes attīstību un nodrošināšanu.

Arī pauzēs tavs emocionālais dzīvesbiedrs ik pa laikam būs jānomierina.

12. vieta – Strēlnieks

Strēlnieki ir romantiski un drosmīgi, mīloši un gādīgi. Bet tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Galu galā šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir visvairāk brīvību mīloši un neatkarīgi. Tas attiecas arī uz ģimeni.

Viņu garastāvoklis nepārtraukti mainās, un viņi var vienkārši piecelties un doties satikt draugus vai bez brīdinājuma aizbraukt kaut kur uz trim dienām un pēc tam atgriezties tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Ar savu piedzīvojumu mīlestību Strēlnieks neatvadīsies, pat būdams “dziļi precējies”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment