Mobilitāte visiem. Iepazīstinām ar Toyota nākotnes vīziju (2.daļa)

Jau 85 gadus Toyota inovācijas turpina atvieglot cilvēku dzīves. Tomēr, lai cik daudz būtu izdarīts, mēs joprojām varam paveikt vēl ļoti daudz. Raugoties nākotnē, mēs tiecamies uz vēl augstāku misiju: palīdzēt nodrošināt pārvietošanās brīvību pilnīgi visai cilvēcei.

Mobilitātes risinājumi

TOYOTA CONCEPT-愛 i

Automobilis, kas zina, kas sēž pie stūres. Uzticams partneris uz ceļa, mūsu TOYOTA CONCEPT-愛 i izmanto mākslīgo intelektu, lai augtu kopā ar savu autovadītāju, aizsargātu to un iedvesmotu.

TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE

Sabiedrības pārvietošanās nākotne ir personīga. TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE ir mūsu kopīgo braucienu risinājums rītdienas pilsētām, kas sabiedrības pārvietošanos pārvērtīs personalizējamā un arī riteņkrēslos pieejamā pieredzē.

TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK

Tas spēj doties tur, kur automobilis nespēj iebraukt. Gājēju ietvēm paredzētais, ultrakompaktais TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK autonomi nogādās savu lietotāju pēdējā brauciena posmā līdz ceļamērķim.

i-TRIL

Izpriecu brauciens – ar vai bez bērniem. Trīs braucējiem piemērotais, elegantais i-TRIL spēj iebraukt šaurās vietās un autonomi izvest Tevi cauri pilsētai (un atkal atpakaļ).

ROBOTS CILVĒKA ATBALSTAM

Tavs palīgs. Draudzīgs robots, kura mērķis ir padarīt iespējamu neatkarīgu dzīvi, palīdzot ikdienas darbos un sazināties ar lietotāja ģimeni un draugiem.

FIZISKĀS REHABILITĀCIJAS ATVIEGLOŠANAS ROBOTS

Atgūsti savu dabisko gaitu. Fiziskās rehabilitācijas atvieglošanas robots ir ierīce, kas palīdz tiem, kuriem ir problēmas ar staigāšanu un jāatgūst dabiskās staigāšanas iemaņas.

Attēlos redzami Toyota prototipi. Nav pieejami pārdošanā.

Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment