Modele uztaisa acābola tetovējumu un tagad viņai draud aklums (FOTO/VIDEO)

Keta vēlējās uztaisīt violetu acābola tetovējumu, taču viņai nepaveicās – viņas acābols iekaisa. Pēc procedūras violetā tinte sāka tecēt ārā no viņas acīm, un tajā brīdī viņa saprata, ka viņai jādodas uz slimnīcu. Viņas acs bija iekaisusi.

Meitenes acs tika izskalota un tika izrakstītas antibiotikas. Šie pilieni izraisīja pretēju efektu – viņas acs sapampa līdz tādai pakāpei, ka viņa to nevarēja atvērt. Nemaz nerunāsim par sāpēm – tās esot bijušas mokošas.

Atgriežoties ārsta kabinetā, viņai tika izrakstīti citi pilieni – šoreiz steroīdie. Tie arī tikai pasliktināja situāciju – šoreiz viņas acābols kļuva grubuļains, lai gan pampums sāka atkāpties.

Visu ārstēšanās laiku, viņas redze bija miglaina, taču tagad sāk uzlaboties – viņa apgalvo, ka redz skaidri, lai gan ārsti to apšauba. Viņa ir brīdināta, ka viņas redze nebūs tāda kā iepriekš, kā arī ir pamats uzskatīt, ka ar laiku viņa to zaudēs pilnībā.

Šī pieredze ir neatsverami iedragājusi viņas pašapziņu un dzīvi kopumā. Pat līdz tādai pakāpei, ka viņa ir bijusi gatava izdarīt pašnāvību.

Keta aicina ikvienu apdomāties divreiz pirms taisīt acābola tetovējumu.

Lasi vēl: Modele gatava uz visu, lai tikai izceltos. Pat kļūt no skaistules par ķēmu…(+foto)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment