Modes guru ieteikumi tieši Tev!

Edvards Sekstons (Edward Sexton) ir piedzīvojies dažādu modes stilu nākšanu un iešanu. Viņam ir 70 gadu, bet viņš vēl joprojām ir viens no populārākajiem stilistiem un modes pazinējiem, kuru pieprasa daudzas pasaules zvaigznes tādas kā Džons Lenons, Pols Makartnijs, Pīts Dohertijs, Ringo Stars un daudzi citi.

Šeit būs viņa atziņas par modi, kuras ir vērts ņemt vērā.

  1. Pareizais piegriezums un izmērs sākas no pleciem. Visu pārējo var pielabot.
  2. Kad tu mēri uzvalku un tev šķiet, ka tas der, pamēģini ielikt savu maku žaketes krūšu kabatā. Ja tas ir labi pašūts, tad maks nenoslīdēs zemāk par tavu krūti.
  3. Tērē naudu klasikai. Klasika ir tas, kas tev vienmēr un visur noderēs, tāpēc ir būtiski atrast labi uzšūtus un tev atbilstošus uzvalkus, kuri var būt gan ikdienišķi, gan ieturēti biznesa stilā.
  4. Nopērc divas bikses priekš vien uzvalka. Bikses ir tās, kuras novalkājas ātrāk nekā žakete, tāpēc tā tu vari pagarināt uzvalka mūžu. Kad arī žakete vairs nav atbilstoša biznesa vajadzībām, tad vari pāršūt pogas, pievienot citas nianses un izmantot kā brīvā laika bleizeri.
  5. Pielāgojies sezonām: kad ir vasara, vels lina apģērbu un košākas krāsas, bet, kad kļūst vēsi, tad izvēlies klasiskās, neitrālās rakstainās krāsas no vilnas auduma.
  6. Vismaz vienreiz dzīvē aizdoties pie drēbnieka un pašuj sev radītu un piegrieztu uzvalku. Ja tu būsi neapmierināts, tad tu būsi vismaz pamēģinājis. Bet visticamāk, tu vēlēsies pie viņa vēl atgriezties.
  7. Uzturi sevi formā. Apģērbs daudzas ķermeņa krokas var nomaskēt, bet uz to nevajag paļauties un arī kādreiz apģērba iespējas maskēšanā tiek

Avots:  menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment