Murgs: Krievijas zinātnieki esot atklājuši veidu, kā melnādainos padarīt “baltus”

Maskavas Zinātņu fakultāte ir publicējusi foto un aprakstu, kā tumšādainus cilvēkus var atbrīvot no tumšas ādas krāsas, mainot to rasi, kļūstot gaišākiem. Viņi ir atklājuši ķīmisku procesu, kurš ļauj ātri “izbalināt’’ cilvēka ādu.

Tas šķiet, neticami, bet esot reāli. Procedūra ir tāda, ka tiek izveidota mikstūra no ķimikālijām kā oxytans, kas ir jonu saturošs šķidrums un benzodiazepine, kas ir medikamentu klase, kuru lieto nemiera, vājprāta, panikas lēkmju un citu kondīciju ārstēšanai. 50 grami šīs mikstūras ir jājauc ar 1 litru ūdens. Šāda šķidruma vannā ir jāpavada 6 stundas.

peel off

Pēc šīs procedūras āda pati lobās nost. Tas attiecas uz ādas augšējo slāni, kas atbild par ādas toni. Paši laboranti ir lepni par savu atklājumu un ir “izārstējuši” jau 254 pacientus. Krievijas varas iestādes apgalvo, ka šis ir lielisks atklājums, jo, valstī ieplūstot lielam skaitam imigrantu, viņi ar šo metodi daudz vieglāk spēs iekļauties vietējā sabiedrībā.

Šīs ziņas parādīšanās sociālajos tīklos izpelnījusies pamatotu sabiedrības nosodījumu, jo tajā saskatāmi rasistiski motīvi un idejas! To, vai šī ziņa ir nopietna, šobrīd vēl pārbaudīt nav iespējams, tomēr fakts ir tāds, ka neviens lielais medijs par to neziņo!

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment