Mūsdienu preces bērniem. Traks var palikt, ko tik neizdomā!

Podiņš ar planšetes novietni. Šis 2013. gada izgudrojums iPotty ir plastmasas podiņš bērniem, kuram ir planšetes novietne. Ar planšetes palīdzību tā izgudrotāji ir paredzējuši paātrināt bērna iešanas uz podiņa apmācību, padarot to aizraujošu. Cena aptuveni 40 ASV dolāri.

Bērnu hantelītes. Šīs bērnu hantelītes “Buff baby” sver 200 g un ir paredzētas bērniem, kuri izjūt kompleksus par savu apaļīgo figūru. Hanteles ir pildītas ar grabulīšiem. Cena aptuveni 10 ASV dolāri.

Skaņas signāla ierīce, kas ziņo, kad autiņbiksītes ir “pilnas”. Lai pārliecinātos, ka tavs deguns un tauste neviļ, ir izgudrots sensors “Baby poop alarm”, kas nosaka, kad autiņbiksītes ir “pilnas”, un atskaņo signālu, lai arī vecāki būtu droši, ka pienācis laiks mainīt autiņus. Cena aptuveni 10 ASV dolāri.

Bērna “pakaramais”. Šis ir reti neparasts gadžets Bathroom Baby Harness – tas ir bērna pakaramais. Piemērots galvenokārt tādām vietām, kā, piemēram, sabiedriskā tualete. Ja tev nav, kur nolikt mazuli, kamēr nokārtojies sabiedriskajā tualetē, tad uzliec bērnam šī pakaramā siksnas, pārliec kādu smagumu pāri durvīm un ļauj, lai bērns karājas, kamēr izdari to, kas tev jādara. Cena aptuveni 40 ASV dolāri.

Mākslīgā čolka ar lenti. Šis ir ļoti piemīlīgs produkts – mākslīgo matu čolka ar matu lenti. Derēs ideāli tiem mazuļiem, kuru matiņi ir plāni. Cena aptuveni 20 ASV dolāri.

Lasi vēl: Austrālijā novērojama šausminoša tendence – topošās māmiņas dara ŠO, lai bērns piedzimtu miniatūrs!

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment