Nāks “tumšā svītra”: 2024. gads būs depresijas gads piecām zodiaka zīmēm

 


SVARI

Šī ir viena no zodiaka zīmēm, kas nereti piedzīvo nopietnas psiholoģiskas problēmas skaistuma mīlestības un tieksmes pēc pilnības dēļ. Svariem ir nereāli lielas cerības uz sevi, un rezultātā viņiem ir grūti uzturēt tik daudz kārtības un precizitātes, cik viņi vēlētos.

Svari mēdz justies vientuļi un nedroši, kad ir prom no draugiem un ģimenes. Viņi brīvprātīgi dara labus darbus nevis tāpēc, ka viņiem patīk redzēt cilvēkus, kuriem ir vajadzīga palīdzība, bet gan tāpēc, ka viņi baidās no negatīvajām domām, kas viņiem radīsies, ja viņiem būs garlaicīgi un vientuļi.

Kad Svari jūtas nomākti, viņiem ir tendence uz visiem un uz visu vērsties. Tas ir tāpēc, ka viņi pastāvīgi uztraucas par sāpēm.

Ja Svari nonāk šādā stāvoklī, viņiem ieteicams atpūsties un atpūsties.

AUNS

Sava bērnišķīgā, impulsīvā un bezrūpīgā rakstura dēļ Auns, iespējams, ir vismazākā zodiaka zīme, kas 2024. gadā piedzīvos depresiju.

Lasi arī: Kādas ir tavas vispiemērotākās un labākās brokastis saskaņā ar zodiaka zīmi

Lasi arī: Ir iespēja noraut džekpotu: 3 zīmēm pēc Ķīniešu horoskopa no 2024.-2026.gadam smaidīs Fortūna

Auns var atdarināt bērna uzvedību, bet patiesībā viņš ir jūtīgs un trūcīgs, viņam ir trausla un neaizsargāta bērna sirds.

Tāpat kā mazuļi, arī šīs zodiaka zīmes pārstāvji satraucas, ja viņiem netiek pievērsta pietiekama uzmanība. Šī iemesla dēļ Aunam ir viegli sākt domāt, ka viņš ir pieļāvis kādu kļūdu, un nonākt dziļā depresijā.

Auna zīmē dzimušajiem 2024. gads piedzīvos izcilas veselības, taču būs arī pagrimuma periodi. Īpaši gada pēdējos mēnešos, kad naudas stress var izraisīt galvassāpes. Tāpēc ir svarīgi pievērst lielāku uzmanību atpūtai un pašaprūpei.

Lasi vēl: “Visa pasaule ir pie viņu kājām”: astrologi nosauca par neapšaubāmiem Zaļā koka pūķa favorītiem – 2024. gadā viņi saņems visu – atzinību, naudu, daudz mīlestības

Aunam jāpavada laiks kopā ar ģimeni un draugiem, jo ​​viņam nepieciešami mierinoši apskāvieni.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment