Nauda pati ieskries rokās: kuras zvaigžņu zīmes kļūs bagātas 2023. gadā

Astropsiholoģe Jūlija Sviridova nosauca zvaigžņu zīmes, kurām 2023. gadā ir visas iespējas kļūt bagātām.

Ir pieci laimīgie. Kas viņi ir – noskaidroja dznetlmenis.lv žurnālisti.

 

Vērsis

Pirmie laimīgie ir praktiski un reālistiski, gudri un uzticami Vērši. Šīs zīmes pārstāvji netērēs savu enerģiju un naudu kaut kam nevajadzīgam un nesvarīgam. Zaķa gadā tevi veidos jauni sakari un kontakti, kas nesīs perspektīvu un pārliecību par nākotni, kā arī palīdzēs iegūt finansiālo stabilitāti.

Vērsis skaļi un efektīvi paziņos par sevi. Apkārtējie tevi apbrīnos, lūgs padomu un uzticēsies. Biznesa sektorā strādājošais Vērsis kļūs īpaši autoritatīvs un cienīts.

Lasi arī: Kā lūpu krāsas tonis ietekmē izskatu pēc 50-60 gadiem: kuras krāsas atsvaidzina, bet kuras padara vecāku

2023. gadā nauda nemitīgi “iekļūs” tavā budžetā. Peļņa nekļūs par vienreizēju darbību. Varbūt jums būs papildu ienākumu avots.

Pat riskanti finanšu darījumi vainagosies panākumiem. Vārdu sakot, 2023. gads tev paies bez finansiālām grūtībām. Tāpēc rīkojieties, investējiet, nopelniet vēl vairāk un lepojieties ar sevi.

 

Vēzis

Vēži ir ļoti ģimeniski un jutīgi. 2023. gadā strādāsi īpaši smagi, taču neaizmirsīsi arī par ģimeni. Skaidri nodalot profesionālo un personīgo sfēru un sadalot laiku starp tām 50/50, jūs izveidosiet īstu komandu, kas strādās ātri un efektīvi.

Jūs kļūsiet par sava veida konsultantu darbā un mājās. Visur tevi ciena un uzklausa. Šajā laikā priekšplānā izvirzīsies radošums.

Lasi arī: Kāda sieviete Rīgā tikai tagad atklāj, ka ir izkrāpta pirms 15 gadiem

Būsi pilns ar idejām un vēlmi veiksmīgi īstenot savus projektus. Turklāt jūs darīsit tieši to, kas jums patīk, un sagādāsit patiesu prieku.

Svarīgi ir tas, ka, neskatoties uz ienākumu pieaugumu, jūs nezaudēsit galvu un būsiet ekonomisks. Visveiksmīgākais tev solās būt pavasaris un vasara. Ja iegulda naudu, tad tikai pārbaudītos projektos un gadījumos.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par 2 lielākajiem veiksminiekiem

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment