Nauda pati ieskries rokās: kuras zvaigžņu zīmes kļūs bagātas 2023. gadā

Lauva

Enerģiski un spilgti līderi Lauva 2023. gadā atradīsies pašā notikumu un uzmanības epicentrā. Tas jūs patiesi iedvesmos un virzīs uz jauniem sasniegumiem. Tomēr jums ir jāapzinās, ka katrs jauns panākums nes jaunus skaudīgus cilvēkus un ļaundarus. Tāpēc pasargājiet sevi no tiem. Esiet optimistisks un pareizi nosakiet prioritātes.

2023. gadā tavs bankas konts tiks papildināts ātri, turklāt no vairāk nekā viena ienākumu avota. Ja jums ir parādi, jūs iegūsit unikālu iespēju tos nomaksāt un aizmirst par tiem uz visiem laikiem.

Zaķa gads jums būs lielu iegādes, prieka un veiksmīgu investīciju, biznesa paplašināšanas un uzņēmumu peļņas pieauguma, veiksmes finanšu sektorā un stabilitātes laiks.

Jaunava

Praktiskā un solīda Jaunava 2023. gadā būs vēl reālāka. Jūs precīzi zināt, kas jums nepieciešams un kā to sasniegt, jūs jebkurā situācijā paliksit nelokāms un savlaicīgi reaģēsit uz tā laika izaicinājumiem. “Aukstā galva” būs jūsu galvenais spēks.

Lasi arī: Kā lūpu krāsas tonis ietekmē izskatu pēc 50-60 gadiem: kuras krāsas atsvaidzina, bet kuras padara vecāku

Kā ļoti produktīvs speciālists jūs tiecaties pēc izcilības, paveicat darbu efektīvi un ātri. Par to jūs gaida lieliski bonusi. Jūtieties brīvi uzņemties jebkuru, pat visgrūtāko projektu. Jums veiksies pat labāk, nekā jūs pats cerējāt.

2023. gadā jūs jutīsieties brīvāk tērēt, kā arī varēsiet veikt diezgan interesantus ieguvumus zemes un nekustamā īpašuma veidā.

“Jaunā gada pirmajos mēnešos sāksies pozitīvas finanšu pārmaiņas. Jaunavām iesaku pilnībā aizmirst par slinkumu un streikot, kamēr gludeklis karsts,” iesaka speciāliste.

 

Arī interesanti: Mīlestības zvaigžņu prognoze no 14. līdz 20. novembrim – esiet piesardzīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment