Nav patīkama ziņa: Aprīlī uz pāris nedēļām būs slēgts “Maxima” veikals šajā Latvijas pilsētā

Vēsture:

 

“Maxima” tika dibināta 1991. gadā Lietuvā, bet pirmais “Maxima” veikals Latvijā tika atvērts 2001. gadā. Šobrīd “Maxima” ir viens no Baltijas valstu lielākajiem mazumtirdzniecības tīkliem.

“Maxima Latvija” aktīvi ievieš jaunu konceptu visos veikalos. Šobrīd tas jau ir ieviests teju 80% veikalu, kur tika investēti vairāki miljoni eiro.

Drīzumā jauno konceptu ieviesīs arī Liepājas “Maxima XX” veikalā Klaipēdas ielā 62. Pārveide paredzēta aprīļa vidū un ilgs aptuveni divas nedēļas, kurās veikals būs slēgts.

 

“Maxima Latvija” pārstāve Liene Dupate-Ugule uzsver, ka jaunais koncepts ir izstrādāts, ņemot vērā klientu ērtības un modernas iepirkšanās pieredzes nodrošināšanu.

 

 

Ja mēs definētu veikalu tīklu kā uzņēmumu grupu, kurai pieder vairāki veikali ar vienotu nosaukumu un koncepciju, tad Latvijā varētu būt aptuveni simts šādu veikalu tīklu.

 

Starp lielākajiem un populārākajiem veikalu tīkliem Latvijā ir “Maxima”, “Rimi”, “Prisma”, “Mego”, “Elvi”, “Top”, “SuperNetto”, “Narvesen”, “Lats” un citi. Katrs no šiem tīkliem piedāvā plašu preču klāstu un dažādus pakalpojumus, un tie ir pazīstami un iecienīti starp Latvijas iedzīvotājiem.

 

Apģērbu veikali: Lindex, H&M, Zara, Reserved, Mango, New Yorker, Pull&Bear, Stradivarius

Sadzīves tehnikas un elektronikas veikali: Euronics, Elkor, Depo, RD Electronics, iCentre

Būvmateriālu veikali: Depo, K-Senukai, Hofmanis, būvniecības centrs Kurši

 

Protams, tas ir tikai daļējs saraksts, un Latvijā darbojas vēl daudzi citi veikalu tīkli.

Tuvākajā laikā veikals “Maxima”, kas atrodas tirdzniecības centrā “XL Sala” Klaipēdas ielā, Liepājā, piedzīvos pārmaiņas. Veikalā tiks ieviests jauns koncepts, nodrošinot klientiem ērtāku un modernāku iepirkšanās pieredzi. Lai to īstenotu, veikals būs slēgts aptuveni divas nedēļas aprīļa laikā.

 

Veikala darbinieki izsaka atvainošanos par sagādātajām neērtībām un aicina klientus šajā laikā apmeklēt citus “Maxima” veikalus, kas atrodas tuvumā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Pēc modernizācijas “Maxima” veikals piedāvās paplašinātu preču klāstu, atjaunotu interjeru, ērtāku iepirkšanās vidi un jaunas pašapkalpošanās kases.

Lasi vēl: Kāda sieviete ir sašutusi un atklāj, ar ko saskārās, gaidot no VID pārmaksātos nodokļus: “Daudzi nemaz nesaņems”

Sīkāka informācija par jaunā koncepta ieviešanu ir pieejama “Maxima” mājaslapā, sociālajos tīklos vai, sazinoties ar “Maxima” klientu apkalpošanas centru.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment