Ne miltrasa, ne laputis: trīs efektīvi padomi no eksperta augu kopšanā

Augu kopšanas eksperte Denīze Džolijā dalījās ar interesantiem noslēpumiem, kas ikvienam palīdzēs saglabāt veselus augus.

Rūpēties par augiem var būt patīkami un vienkārši, pateicoties trim iedarbīgiem augu kopšanas padomiem, kas palīdzēs atbrīvoties no nepatīkamām problēmām un saglabāt zaļos draugus veselus.

Ardievas miltrasa

Lai atbrīvotos no miltrasas, ir jāsajauc 1 tējkarote cepamās sodas ar 1 ēdamkaroti augu eļļas. Pievienojiet ūdeni. Ielejiet saturu izsmidzinātāja pudelē un apstrādājiet augu. Šis ir drošs veids, kā atbrīvoties no miltrasas, kas var sabojāt jūsu augus.

Sakiet nē laputīm

Apstrādājiet laputis ar trauku mazgāšanas līdzekli. Lai to izdarītu, sajauciet 1 ēdamkaroti trauku mazgāšanas līdzekļa ar ūdeni. Ielejiet saturu izsmidzināšanas pudelē un apstrādājiet augu. Atlikumu notīriet ar mitru drānu. Šī metode efektīvi atbaidīs laputis un pasargās jūsu augus no to kaitīgās ietekmes.

Lasi vēl: Ko darīt, ja bumbiere nenes augļus: pat vecs koks katru gadu dos bagātīgu ražu

Kukaiņi vairs negrauzīs lapas

Lai pasargātu augu lapas no dažādiem kukaiņiem, grauzējiem un ērcēm, izmēģiniet izmantot šo metodi. Vispirms sagrieziet šķēlītēs dažus svaigus čili piparus. Uz dažām dienām iemērciet tos augu eļļā. Pēc tam saturu izspiediet caur sietu. Sajauciet 3-4 litrus ūdens ar 4 ēdamkarotēm šīs augu eļļas. Ielejiet saturu izsmidzināšanas pudelē un apstrādājiet augu. Šis dabīgais repelents pasargās jūsu augus no bojājumiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Izmantojot šos vienkāršos un efektīvos augu kopšanas trikus, jūs varat izvairīties no daudzām tipiskām problēmām, ar kurām parasti saskaras augu īpašnieki.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment