Neglītākais pasaules vīrietis kļuvis par tēvu ASTOTO reizi ar savu OTRO sievu

ugly3

Tad Sebabi satika Keitu, kurai tolaik bija vien 18 gadi. “Es biju kopā ar viņu jau četrus gadus, bet neviens no viņas cilvēkiem nezināja, kur un ar ko viņa ir. Es negribēju, lai kāds par to zina, līdz mums būtu kopīgs bērns. Jo es zināju, ka pirms tam cilvēki teiktu, lai viņa mani pamet,” Sebabi atminas. “Keita mani pameta, kad bija sestajā grūtniecības mēnesī, bet pēc 2 mēnešiem viņa jau bija atpakaļ pie manis. Laikam viņa saprata, ka tas tagad ir viņas liktenis.”

Tad 2013. gadā viņi noslēdza laulības saites. Katram no viesiem bija jāmaksā aptuveni 50 eiro centi, lai redzētu, kādu sieviete Sebabi ir atradis un vēlas apņemt par sievu.

ugly2

Sebabi ir kurpnieks, bet pelna iztiku arī ar to, ka parādās dažādos pasākumos, lai cilvēki viņu varētu pētīt. Tomēr viņš ir spēris vēl vienu soli tālāk, viņš ir sācis savu dziedātāja karjeru. Viņš saka, ka viņš nevēlas doties uz skatuves tikai, lai cilvēki viņu pētītu.

Lasi arī: Pēc 20 gadiem atradās meitene, kas 1999. gadā pazuda Baltkrievijā

Šeit vari baudīt viņa radīto mūziku:

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ash</cite>

    vinjiem buus loti skaisti beerni

  • <cite class="fn">vermuts</cite>

    Tas takš photošops. Var redzēt cik labi ielikts tas neglītais čalis, ķip.

  • <cite class="fn">Bii</cite>

    Tak kur loģika! Kā var 2 gadu laikā (no 2013 līdz tagad 2015) dāvāt 6 bērnus? Tad uzreiz rakstītu, ka tika veikta mākslīgā apaugļošana, kā rezultātā viņa 2 reizes pa trīnīšiem dzemdēja, bet pats sievai viņš pat tuvumā nav bijis. Šitie pekstiņu sacerētāji… Arī ja pārpublicē cita raksta saturu, tad vajag iedziļināties uzrakstītajā

Leave a Comment