Hiropraktiķis brīdina: “NEKAD neguliet uz labā sāna!” – sekas var būt nepatīkamas

Mūsdienās ir vesela nozare, kas rūpējas par cilvēka miega labsajūtu un cīnās ar tā problēmām – sākot ar matraču tirgotājiem un beidzot ar miega klīnikām, taču par visbūtiskāko cilvēkiem ir jārūpējas pašiem!

Vairāk nekā 40% cilvēku guļ mazāk, nekā tās būtu nepieciešams, kā rezultātā atrodas pastāvīga miega bada stāvoklī, kas savukārt veicina noslieci uz lielāku depresijas, svara pieauguma, augsta asinsspiediena un vairāku hronisku saslimšanu risku – to mēs visi jau esam lasījuši un dzirdējuši, bet kā ar tiem, kas guļ pietiekami daudz – vai tavuprāt, viņiem bēdu nav?  Pat ja cilvēks guļ 7 līdz 8 stundas dienā, liela nozīme ir gulēšanas pozai. Hiropraktiķi norāda, ka nepareiza gulēšanas poza visbiežāk izraisa sāpes muguras un kakla daļā, un kuņģa problēmas.

Ir vesela nozare, kas uzlabo miegu, taču kā jebkuram biznesam, arī šai industrijai galvenais mērķis ir gūt peļņu. Piemērots matracis, spilvens un sega nenoliedzami var uzlabot miega kvalitāti, taču tas ir otršķirīgi, ja cilvēkam pašam nav pareizu gulēšanas paradumu. Tur jau palīdzību piedāvā miega klīnikas, taču arī tur visa risinājums visdrīzāk būs saraksts ar lietām, kuras cilvēkam pašam ikdienā jāpraktizē! Piedāvājam nākamajā lapā uzzināt, kā gulēšanas poza var ietekmēt tavu miegu!

Lasi vēl: Kāpēc cilvēki miega laikā “griež zobus”? Un ko darīt lietas labā?

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kādēļ nevajag gulēt uz labā sāna!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment