Šis vīrietis ir īpašs, jo viņa dibens ir kaut kas neredzēts!

Vīrietis ir saskāries ar smagu pilondiālo citus gadījumu jau 8 gadus no vietas, kuras var noņemt tikai ar operācijas iejaukšanos un tās ietekmē astes kaula apvidu. Šī slimības skar galvenokārt vīriešus vecumā no 18 līdz 40 gadu vecumam.

Šīs kondīcijas rezultātā veidojas cistas, kuras mēdz iekaist un veidot strutojošus augoņu. Tas parasti notiek ar vīriešiem, kuri ir iecienījuši sēdošu dzīvesveidu un ir ar lieko svaru, bet ir vēl citi papildus kritēriji.

Vīrietim tika veikta operācijas, kura vairs nebija standarta operācija, jo šoreiz ārstiem nācās aizšūt viņa dibena rievu. Tagad vīrietim ir tikai viens dibena vaigs.

man with probelma2

“Tās vienmēr atgriežas un ar katru reizi kļūst arvien nepatīkamākas. Pēdējā reizē, bija tik slikti, ka plastikas ķirurgam nācās aizšūt manu dibena rievu. Ne pilnībā, bet lielu daļu, kad man ļauj nokārtoties, kā ikvienam citam cilvēkam, bet man ir jābūt daudz maigākam un jāuzmanās, lai brūcē neiekļūst baktērijas, no citām atverēm,” par savu situāciju stāsta vīrietis.

Ārsti ir teikuši vīrietim, ka ar gadiem ļoti iespējams situācija kļūs ar vien grūtāka un sliktāka, jo šo slimību ir ļoti grūti ārstēt. Vīrietis stāsta, ka par spīti viņa problēmām un interesantajam dibenam, viņa mīlas dzīve sit augstu vilni, jo viņa sieva ir ļoti saprotoša.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mirdza</cite>

    Lūdzu pārlasiet, pirms publicējat rakstu. Google tulkotāja kļūdas derētu palabot. Katrā teikumā vismaz pa vienai. Cieniet, lūdzu, savus lasītājus. Nu sliktākajā gadījumā, varu palīdzēt ar tulkošanu.

Leave a Comment