Nepārspēta “Olivjē” salātu recepte: slepenā sastāvdaļa, kā tos pagatavot jaunā veidā

Kāds gan Jaunais gads bez visu iecienītajiem “Olivjē” salātiem! Bet ko darīt, ja tradicionālie salāti vairs īsti nevilina?

Ir iespēja šo ēdienu nedaudz pielāgot, piemēram, pievienojot marinētas sēnes.

Mums būs vajadzīgas:

4 olas

2 kartupeļi

300 g marinētu sēņu

150 g zaļo konservētu zirnīšu

100 g majonēzes

1-2 ķekariņi dilles

Pagatavošana:

Kartupeļus kārtīgi noskalo, ievieto katlā ar sālītu ūdeni un ļauj tiem vārīties apmēram 20-30 minūtes.

Tad atdzesē, nomizo miziņu un sagriež kubiņos.

Lasi vēl: Viss par fikusu kopšanu mājās: laistīšana, barošana un novietošana

Olas novāra, nomizo no čaumalas un arī sagriež kubiņos.

Marinētās sēnes (vislabāk der šampinjoni) notecina un sagriež nelielos gabaliņos.

Visas šīs sastāvdaļas liek dziļā bļodā, tad pievieno sāli, majonēzi un labi samaisa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment