Neredzēts izgudrojums: bokseršorti, kas apslēpj erekciju publiskā vietā!

No ārpuses “Bloxers” izskatās pēc gluži parastiem bokseršortiem, bet tiem piemīt spēja paslēpt erekciju no apkārtējo acīm. Šortu izgatavotāji paši apgalvo, ka viņu mērķis ir “laimīgi vīrieši, seksuāli, emocionāli, medicīniski.”

“Mūsu jaunais produkts ir paredzēts tam, lai tev vai tavas dzīves vīriešiem nenāktos pieredzēt negatīvos efektus tam, kas fundamentāli ir ļoti laba parādība,” apgalvo izcilie “Bloxers” izgudrotāju prāti. “Tas ir smieklīgs, inovatīvs un veltīts augstākam labumam.”

Lai radītu vienus “Bloxers”, veidotāji sāk ar parastiem kokvilnas bokseršortiem. Tad viņi pievieno “novirzītāj-aizsargu” – hipoalerģisku elastīgu auduma kārtu, kas pilnībā nosedz kājstarpi, ļaujot vīriešiem brīvi “augt”, bet kontrolētā ātrumā, tā, lai paspētu novirzīties uz izvēlēto pusi.

Šī kārta parasti ir no elastāna vai neilona, kas nozīmē, ka tā ir ļoti mīksta, gluda, elpojoša, pieguloša un rada pilnīgi komfortablu sajūtu tavai vīrišķībai.

Produkta izgudrotāji pašlaik vāc finansējumu, lai varētu produktu laist apgrozībā. Viņi izmanto crowdfunding vietni “Indiegogo” un 23 dienu laikā no vajadzīgajiem 20 000 dolāriem (17736 eiro) ir savākuši 700 (620 eiro). Viņi arī paziņojuši, ka 25% no produkta peļņas tiktu ziedoti prostatas vēža pētniecībai.

https://www.youtube.com/watch?t=126&v=GTkYszhuLxs

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Kāpēc erekcija ir jāslēpj un jāapspiež? Tas ir neveselīgi! Cilvēki tērē kaudzēm naudu, lai tikai piedzīvotu erekciju kaut vēl vienu reizi. Bet te – tieši otrādi. Tā nu mēs nenovērtējam, kas mums ir dots.
    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment