Kāpēc divi sloti?
Man šī virsma vienmēr ir bijusi visnoslēpumainākā. Divi caurumi – kāpēc, kāpēc? Izrādījās, ka viss ir ļoti vienkārši.
Šī puse palīdzēs izveidot plānas šķēles. Piemēram, gurķi, kartupeļus sagriež čipsos vai cepšanai ar vistu. Arī šo pusi vienmēr izmantoju, lai sagrieztu sieru vai desu svētku galdam. Tas izrādās ātri un skaisti.
Vai tas vēl ir jāuzasina?
Viens no galvenajiem atklājumiem man bija tas, ka rīve, izrādās, arī ir jāuzasina! Es to negaidīju. Savā virtuvē es vienmēr asinu tikai nažus un reizēm arī šķēres. Nu neko vairs. Uzzināju, ka rīvi var asināt vairākos veidos: izmantojot nažu asināmo vai smilšpapīru.
Bet man vairāk patika iespējas ar improvizētiem līdzekļiem. Lai rīve būtu asāka, tā vienkārši jāuzasina krūzes apakšā vai jānoberzē folijas žūksnis.
Lasi vēl: Kā attīrīt podu no kaļķakmens bez dārgiem līdzekļiem un noņemt nepatīkamo smaku
Kā jūs izmantojat rīvi? Vai no raksta uzzinājāt ko jaunu? Dalies komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Rupja kļūda, griežot peonijas rudenī, ko pieļauj daudzi: pēc tam krūms veido tikai sīkas ziedkopasby Laura Andersone
- TOP 5 rudens sieviešu smaržas, ko jau tagad izpērk visā pasaulē no veikalu plauktiemby Laura Andersone
- Daudzi iedzīvotāji nepareizi izmanto bankomātu un paši pat to neapzinās: ”Nu nevajag tā darīt”by Sandra Vīgante