Neticama nežēlība pret paša suni. Kā tā var rīkoties?

Internetu pāršalcis kāds šokējošs video novērošanas kameru fiksēts materiāls, kurā redzamais restorāna īpašnieks uzbrūk sunim paša vadītajā restorānā.

Dzērušais restorāna īpašnieks, Deivids Nellists, saniknojies uz suni Koko un sācis to sist, spārdīt, un pat metis to pret sienu.

Suņa vaidēšana no sāpēm, nakts vidū pamodinājusi kaimiņu, kas nespējis izturēt dzīvnieka žēlabainās vaimanas un devies skatīties, no kurienes nāk šīs skaņas. Tiekot līdz restorānam, kaimiņš nekavējoties izsaucis policiju.

38 gadus vecais Nellists tika apcietināts, viņam tiesa piespriedusi divus mēnešus ilgu cietumsodu, 18 mēnešu ilgu atstādināšanu, 200 stundas neapmaksātu sabiedrisko darbu, kā arī viņam jāapmaksā 2235 Eiro vērtie tiesas darbi.

Policijas inspektors Fletčers pastāstīja: “Video ierakstam nav skaņas, bet uz to jau tāpat ir šausmīgi noskatīties.”

“Vīrietis izseko suni, kad tas izmisīgi mēģina paslēpties, no īpašnieka bēgot prom. Vīrietis atkārtoti iesper neaizsargātajam dzīvniekam un divas reizes viņš suni paņem aiz rīkles un met to pāri visai telpai.”

“Nav grūti iedomāties, kāds būtu bijis iznākums, ja kaimiņš nebūtu izsaucis policiju.”

https://www.youtube.com/watch?v=pBc_0zo9xYE

Policija ierodoties notikuma vietā, neieraudzīja, ka sunim būtu nodarīti kādi miesas bojājumi, tādēļ viņi devās prom.

Vēlāk, Sabiedrība pret cietsirdību pret dzīvniekiem ieguvusi video materiālu un pēc tā noskatīšanās, Koko paņēma policija. Suns tika nogādāts pie veterinārārsta, kur netika konstatētas traumas.

Policijas pārstāve informē, ka incidents notika pēdējā dienā, kad Nellistam piederēja restorāns, kopš atgadījuma, viņš pārdevis visas sev piederošās uzņēmuma akcijas.

Tagad Koko ir atradusi jaunas mājas, kurās viņu aprūpē un mīl.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment