Neticami, kādā situācijā bija jāpavada 3 dienas sievietei, iesprostotai mašīnā pēc avārijas

Lamara Bell, 25 gadi, pavadīja 3 dienas bez ēdiena un ūdens, blakus sava partnera, Džona Juilla, 28 gadi, mirušajam ķermenim, pirms viņa tika izglābta.

Viņu atrada kāds vietējais fermeris. Divu bērnu mātes aknas bija atteikušās pienācīgi darboties, jo tās bija piedzīvojušas pārāk lielu dehidrāciju, tāpēc sievietei nācās radīt medicīnisko komu.

Pēc cīņas par dzīvību slimnīcā, Lamaras radinieki paziņoja, ka viņa ir nomirusi no kādas infekcijas. Visa ģimene sēro un ir sašauta par policijas rīcību un vienaldzību, kas nu jau ir maksājusi jaunās sievietes, 2 bērnu mātes dzīvību.

Viņas brālis visu situāciju un sajūtas ir publiskojis, lai tas nekad vairs neatkārtotos ar kādu citu ģimeni. “Mana sirds pamirst, domājot, kā mana māsiņa bija gulējusi 3 dienas bez nekādas palīdzības. Kā visas mašīnas brauca garām un neviena neapstājās,” ar smagu sirdi stāsta brālis.

lamara bell2

Par avāriju tika ziņot policijai, bet šķiet, ka darbinieku trūkuma dēļ vai policijas zvanu centra darbinieka nekompetences dēļ, zvans tika aizmirsts un netika veiktas nekādas darbības. Zvans tika pieņemts, bet netika ievadīts sistēmā, kas ļāva tam pazust.

Policijas pārstāvis atzīst: “Ļoti iespējams šis nebūs vienīgais gadījums, ja policija nenovērsīs darbinieku trūkumu. Viņi pasteidzās atbrīvoties no sliktākiem darbiniekiem zvanu centrā, bet nesteidzas tos aizvietot ar pieredzējušākiem un zinošākiem.”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment