Neticēsi, bet šīs ir nolādētas lietas, kas patiešām eksistē – #5 ir drausmīgi!

 

Havaju lavas akmeņi

7

Ja dosies ceļojumā uz Havaju salām, visticamāk, ka dzirdēsi par šo lāstu – tas norāda, ka ikviens, kurš paņem kaut ko no šīm salām, tiks nolādēts ar lielu neveiksmi. Iedzīvotāji šo lāstu saista ar necieņu pret vulkāna dievietes ugunīgo dievišķību. Nesenākajos gados ir tieši pieaugusi akmeņu, smilšu, pumeku un citu akmeņu ņemšana, lai gan tā jau ir aizliegta ar likumu. Lāsta rezultātā Havaju Nacionālais parks ir saņēmis simtiem atpakaļ atsūtītu akmeņu ar atvainošanās zīmītēm, kurās tiek lūgta piedošana.

Tomasa Busbija krēsls

8

Tomass Busbijs bija zaglis un alkoholiķis, kurš tika pakārts par to, ka viņš nogalināja savu tēvu 1702.gadā. Kad viņam nācās stāties likuma priekšā, viņš sēdēja savā mīļākajā krēslā, kurš vēlāk tika nosaukts viņa vārdā. Pirms pakāršanas viņš uzlika lāstu – ikviens, kurš sēdēs šajā krēslā, mirs briesmīgā nāvē. Sākotnēji viņa lāsts tika respektēts, bet ar laiku atmiņa izdzisa, un jaunais krēsla īpašnieks izlika krēslu pārdošanā, kas arī noveda pie pirmā krēsla upura – skursteņslauķa. Draugi viens otru dažkārt izaicināja apsēsties krēslā un beigās mira mistiskā nāvē. Pēdējais zināmais upuris ir kāds kurjers, kurš pēc sēdēšanas krēslā iekļuva smagā autoavārijā un nomira. Šodien krēsls karājas pie sienas augstu virs zemes, lai neviens tajā nevarētu apsēsties.

Lasi vēl: Vīrieti, kuram ir četras kājas sauc par pašu nelabo

Dybbuk kaste

9

Kad rakstnieks un senlaicīgu lietu kolekcionārs Kevins Maniss nopirka vīna kasti, viņš negaidīja, ka tādā veidā atbrīvos ļaunu garu. Kad kaste atradās viņa mājās, viņš un apkārt dzīvojošie piedzīvoja ļaunus murgus, kuros redzēja vecu, biedējošu veceni. Vēlāk šo kasti viņš uzdāvināja savai mammai, kura pēc tam mira no triekas. Tad Kevins izdomāja to pārdot vietnē ebay.com – un ikviens tālākais kastes īpašnieks piedzīvoja briesmīgus negadījumus un neveiksmes. Maniss bija izdomājis veikt pētīumu par šo kasti – kā vēlāk noskaidrojās, tā iepriekš piedērusi kādam poļu holokausta izdzīvojušajam, kura ģimene ticēja, ka kaste satur dybbuk, kas ir ļaunprātīgs ebreju gars. Kaste ir pārdota tālāk, nogādāta pie rabīniem, lai tie parūpētos par to, ka kaste vairs nesagādā nekādas nepatikšanas.

Avots: theoccultmuseum.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment