Izrādās, pagatavot boršču var pavisam ātri, ja iepriekš ir sarūpēta lieliska sagatave!
Turklāt šādu sagatavi var pagatavot jebkurā gada laikā. Un aukstā ziemā jums nebūs jādodas uz veikalu vai lielveikalu pēc tās sastāvdaļām.
Boršča sagatave burkās ar kāpostiem un bietēm
Sastāvdaļas 2 porcijām:
Lasi vēl: Ko noteikti negatavot, sagaidot Jauno 2024. gadu: šis ēdiens nākamajā gadā novērsīs veiksmi
Bietes – 400 g
VIDEO:
Burkāni – 250 g
Sīpoli – 250 g
Baltie kāposti – 400 g
Tomāti – 250 g
Ūdens – 50 ml
Saulespuķu eļļa – 50 ml
Etiķis – 25 ml
Cukurs – 1,5 ēdamkarotes
Sāls – 1 ēdamkarote
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Eiropas Komisija sāk pārkāpumu procedūru pret Latviju
- 5 modes padomi no skaistajām itālietēm: ikviena no mums to var atkārtot
- Jau decembra vidus, bet Ziemassvētku kaktuss tikai ar pāris pumpuriem — pievienoju vienu sauju, lai tas mostas kuplai ziedēšanai
- No 2026.gada 1. marta stājas spēkā izmaiņas arī uz Tehnisko apskati: ”Tas ir jādara un punkts”
- Lasis kļūs patīkami sulīgs un garšām piepildīts, ja to pārklāsiet ar trim vienkāršām sastāvdaļām, ko iecienījis itāļu pavārs
- Santa iestrēga deviņstāvu mājas liftā ar izskatīgu puisi; tajā dienā ilgi nēsātā maska nokrita un viņa atrada savu dvēseles radinieku










