Nevēlies krunkainu seju? Uzzini, kā Tu vari novecot lēnāk?

  1. Saglabā pozitīvu attieksmi!

Tu esi tas, kas tu esi, kad runa ir par novecošanu. Seniori, kuri uzskata, ka viņu vecums ir mazāks nekā patiesais un, ka ar vecumu viņi ir kļuvuši gudrāki un inteliģentāki, ir daudz apmierinātāki ar dzīvi un izskatās jaunāki, salīdzinot ar viņu vienaudžiem.

  1. Seko līdzi uzturam- ko un cik tu ēd

Sarūpē savam organismam katru dienu pietiekamu daudzumu uzturvielu, lai tam ir pietiekami daudz enerģijas paveikt visus nepieciešamos darbus un tam nav jābadojas. Tomēr, atceries, ka labāk ir paēst vairākas reizes dienā bet mazākās porcijās, nevis ēst reti un pārāk daudz, kas noved pie pārēšanās.

  1. Regulāri kusties

Tavs ķermenis ir radīts kustībām, tāpēc tam ir jāļaujas. Jo tu mazāk kustēsies, jo tavs organisms ātrāk pieradīs pie tā, ka viņam vairs nav jākustas un tu sāksi kļūt kūtrs, palēnināsies vielmaiņa un pasliktināsies asinsrite, kas atstāj lielu ietekmi uz tavu izskatu un formu.

  1. Aizsargā savu ādu pret saules stariem

Tu noteikti esi redzējis, jūras malā zvilnam, cilvēkus, kuri izskatās kā rozīnes. Tie iespējams ir vecāki cilvēki, tomēr viņi izskatās daudz vecāki nekā patiesībā ir. Tas ir tāpēc, ka viņu āda ir zaudējusi elastību un sačokurojusies. Tas noteikti nav izskats, kādu tu vēlies iegūt.

  1. Guli vairāk

Tu noteikti zini, ka ir jāguļ vidēji 7-9 stundas diennaktī, bet vai tu zināji, ka miega trūkums organismā palielina iespēju saskarties ar aptaukošanos, sirds slimībām un diabētu? Diendusas spēj atjaunot tavas enerģijas rezerves un palīdz nostiprināt nesen iegūtu informāciju. Hronisks miega trūkums pavājina smadzeņu darbību un izraisa ātrāku novecošanu.

Avots: realsimple.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment