Neviennozīmīgi vērtējamo atpazīstamību ieguvusī Evija Vēbere dzirdama jaunā dziesmā no topošas filmas

Evija Vēbere ir jauna dziedatāja, kura ieguvusi neviennozīmīgi vērtējumu atpazīstamību ar savu dziedājumu pirmajā simtgades koncertā –  “Mīlestības vārdā. 18+”, kur viņa izpildīja slaveno dziesmu “Svētku diena”

Par šo dziedājumu runāja teju visa Latvija un rakstīja visi lielākie mediji.  Daudzi Latvijā slaveni cilvēki bija šokā par  jaunās dziedātājas sniegumu. Īpaši skarbi par šo dziesmu izteikusies tieši Olga Rajecka, kura savulaik bija slavenākā šis dziesmas izpildītāja, grupas Turaides Roze sastāvā.

Vēlāk jau ne mazāk kaismīgi jauno dziedātāju daudzi šovbiznesa pārstāvji arī aizstāvēja.

 

Tagad esam uzzinājuši, ka piektdien, 14. decembrī, klajā laista kompozīcija “Izoletta” no režisora Andra Gaujas topošās filmas “Nekas mūs neapturēs”. Dziesmas mūzikas autore ir Sniedze Prauliņa, vārdu autors – Edgars Šubrovskis, to izpilda jaunā dziedātāja Evija Vēbere, bet ieraksta beigās dzirdama arī aktiera Andra Keiša balss.

Andra Gaujas otrā spēlfilma “Nekas mūs neapturēs” ir stāsts par lepniem cilvēkiem, kurus filmā attēlo Andris Keišs, Kristīne Nevarauska, Elza Gauja un Dārta Stepanova. Keiša atveidotais galvenais varonis Ralfs ir harizmātisks mūzikas producents, kurš sava nepiekāpīgā rakstura dēļ pārliecina sievu, mīļāko un meitu sadzīvot vienā īpašumā. Viņa eksperiments pārvēršas bezkompromisu cīņā katram par savām interesēm.

“Nekas mūs neapturēs” filmēšana tika pabeigta augusta beigās Āraišos, un šobrīd norit darbs pie tās montēšanas. Paredzēts, ka filma uz ekrāniem nonāks 2019. gada pirmajā pusē.

Filma “Nekas mūs neapturēs” ir jau ceturtais režisora Gaujas un operatora Aleksandra Grebņeva kopdarbs. 2014. gadā abi debitēja ar spēlfilmu “Izlaiduma gads”, kas piedzīvoja panākumus gan kinoteātros, gan festivālos, bet iepriekš piedalījās vairākos desmitos starptautisku kinofestivālu ar dokumentālo filmu “Ģimenes lietas” (2010).

Lūk varat noklausīties Evijas dziedājumu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment