Aicina ziedot mazo onkoloģijas pacientu atbalstam

Ar jaunu sparu šogad tiek turpināta veiksmīgā labdarības kampaņa Ar sirsnību pret slimību! Ziedo kopā ar BENU!, kuras ietvaros Bērnu slimnīcas fondam pērn tika saziedoti 27 000 EUR.

Labdarības akcija Ar sirsnību pret slimību! Ziedo kopā ar BENU! tika uzsākta 2017. gada 1. decembrī, lai sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu vāktu ziedojumus bērniem, kam diagnosticētas onkoloģiskas slimības un trūkst līdzekļu, lai segtu valsts nekompensētos ārstniecības izdevumus.

“Sarežģītais un laikietilpīgais onkoloģisko saslimšanu ārstēšanas process nebūt ne visiem bērniem ir valsts apmaksāts un augsto izmaksu dēļ tādēļ kļūst praktiski nepieejams. Mēs esam patiesi gandarīti, ka ar kampaņas Ar sirsnību pret slimību! ietvaros savāktajiem ziedojumiem varam palīdzēt bērniem, kam šāds papildu atbalsts ir nepieciešams,” norāda BENU Aptieka Latvija mazumtirdzniecības direktore Anete Rožkalna.

“Labdarības kampaņas Ar sirsnību pret slimību! Ziedo kopā ar BENU! panākumi liecina par to, ka sabiedrība aizdomājas par līdzcilvēkiem un labprāt ziedo mazo onkoloģijas pacientu veselības atbalstam,” norāda Bērnu slimnīcas fonda izpilddirektore Ieva Lejniece. Viņa ir pārliecināta par veiksmīgi uzsāktās labdarības kampaņas panākumiem arī šogad.

Pērn kampaņas ietvaros Bērnu slimnīcas fondam tika saziedoti 27 000 EUR, kas bija būtisks atbalsts mazajiem pacientiem un viņu ģimenēm, tādēļ šobrīd kampaņa tiek turpināta ar jaunu sparu. Lai veiktu ziedojumu, BENU Aptiekas lojalitātes kartes īpašnieki tiek aicināti ziedot par BENU Aptiekās veiktajiem pirkumiem uzkrātos punktus. Savukārt BENU Aptieka šos decembrī saziedotos līdzekļus dubultos. A. Rožkalna, norāda, ka līdzdalība labdarības kampaņā jau ir kļuvusi par sirsnīgu BENU Aptiekas tradīciju.

Nepaliec malā un palīdzi arī Tu – labdarības akcijas ietvaros katram BENU Aptiekas lojalitātes kartes īpašniekam ir iespēja līdzekļus par pirkumu aptiekās, kas uzkrāti BENU Aptiekas lojalitātes kartē, ziedot Bērnu slimnīcas fondam. Saziedotie līdzekļi tiek novirzīti Latvijas bērniem ar onkoloģiskām saslimšanām, kuriem nepietiek līdzekļu valsts neapmaksāto ārstniecības izdevumu segšanai.

BENU Aptiekas ir daļa no Eiropas mēroga aptieku tīkla, kas apvieno aptuveni 700 aptieku Čehijā, Šveicē, Nīderlandē, Ungārijā, Serbijā, Slovākijā, Igaunijā un Lietuvā. BENU Aptieku tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kas apvieno vairāk nekā 73 aptiekas visos lielākajos valsts reģionos. BENU Aptiekās Latvijā strādā vairāk nekā 400 darbinieku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment