Niecīgas lietas, kas viņai nozīmē visu pasauli

Atceries viņas draugu vārdus. Viņa tev par Annu ir stāstīju kādas 17 reizes, kamēr jūs esat bijuši kopā. Ja kaut kad nākas viņu pieminēt, centies vien atcerēties viņas vārdu, nevis saki: “Nu zini, tā meitene ar platajām uzacīm” – ja atcerēsies, kā sauc viņas draugus, tas pierādīs to, ka klausies tajā, ko tava meitene saka.

Satīri pēc sevis. Nekas vairāk nekaitina sievietes, kā nekārtīgi vīrieši. Nenomazgāti trauki, nomētātas zeķes.. Var būt trīs iespējamie varianti:

a) Tu dzīvo savās mājās, kur viņa ir biežs viesis – viņa novērtēs to, ka uzturēsi savu mājokli kārtībā.

b) Jūs dzīvojat kopā – tādā gadījumā viņai ir ļoti svarīgi, ka spēj aiz sevis visu savākt.

c) Viņai ir savs dzīvoklis, tu pie viņas bieži ciemojis – šādā gadījumā kārtības uzturēšana ir obligāta. Vismaz tev ir jāpalīdz viņai sakopt.

Saki godīgi, kā tu jūties. Vīrieši reti ir atklāti un godīgi, ja runa ir par to, kā viņi jūtas – un tā ir problēma, jo sievietei tas ir jāzina. Lai arī kāda būtu skarbā patiesība, runā par to. Tas tiks novērtēts.

Nespied viņai neko darīt. Ļauj viņai pašai domāt, kas viņai ir svarīgs un kādā secībā viņa to visu vēlas izdarīt. Tā ir viņas dzīve – viņas izvēle.

Nenosodi viņas ēdienu/dzērienu izvēli. “Vai tu patiešām to ēdīsi?”, “Vai tu esi pārliecināta, ka vēlies vēl vienu dzērienu?” Jā, viņa ir pārliecināta. Un tagad viņa pasūtīs pa diviem no visa tava stulbā komentāra dēļ.

Skaties to, ko viņa vēlas skatīties. Ja gribēsi katru vakaru skatīties Terminatoru vai Ātrs un bez želastības, viņai tas ātri sāks apnikt. Domā arī par to, kas interesē viņai, ne tikai tev – tev taču ir svarīgi, lai viņa justos labi.

Masē viņu. Visiem patīk masāžas – arī tev. Un, ja tu izrādīsi iniciatīvu, masējot viņu, to pašu saņemsi atpakaļ.

Aizved viņu uz randiņu. Pat, ja esat kopā jau vairākus gadus, ir svarīgi neaizmirst, ka jūs tomēr esat pāris. Ja sēdēsiet mājās, nedarot neko, ātri pagaisīs visa romantika. Jums ir jāvelta laiks sev divatā – un tas nenozīmē kopistisku televīzijas skatīšanos – pārsteidz viņu ar randiņu, aizved uz teātri, aizejiet kaut vai pastaigā pa parku.

Avots: www.yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment