Nosauktas zodiaka zīmes, kuras nevar atvadīties no pagātnes

Visi cilvēki ir atšķirīgi un dažādos veidos piedzīvo dažādus notikumus savā dzīvē. Kāds viegli iepazīstas, nodibina attiecības un tikpat viegli atvadās un aizver durvis uz pagātni, kamēr kāds līdz savu dienu beigām nēsā pelnus no sadedzinātiem tiltiem savās sirdīs, neuzdrošinoties ielaist savā dzīvē otru cilvēku un pat domas.

Astrologi stāstīja, kas liedz trim zodiaka zīmēm veidot laimīgu nākotni un kurš nevar uz ilgu laiku vai pat visu mūžu atvadīties no pagātnes attiecībām un jūtām. Kuru zodiaka zīmju pārstāvji nelaiž vaļā pagātni, noskaidroja Džentlmenis.lv žurnālisti.

Zivis atceras katru aizvainojumu

Leģendas var radīt par to cilvēku aizdomīgumu, kuri dzimuši zem Zivju zvaigznāja. Ja tīši vai nejauši viņus aizvainoji, tad pat neceri, ka šī tava rīcība tiks aizmirsta. Fakts ir tāds, ka Zivis atceras katru no saviem pāridarītājiem. Piedot apvainojumu vai nodevību ir ārpus viņu spēka.

Viņi neaizmirsīs, lai kā viņi paši censtos to izdarīt. Ja viņi turpinās sazināties ar savu likumpārkāpēju, viņi nekad nepalaidīs garām iespēju atkal un atkal atgādināt viņam par viņa kļūdu un vēlreiz atriebties vārdos vai darbos.

Tajā pašā laikā astrologi pievērš uzmanību faktam, ka lielākā daļa Zivju sūdzību ir nekas cits kā sevis likvidēšana no nulles, pilnīgi bez iemesla. Zivis vienmēr gaida, kad kāds viņām sitīs, uzliks, nodos.

Tāpēc viņi dod priekšroku labāk noslēgties iepriekš un nevar uzticēties nevienam ļoti ilgu laiku. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ļoti grūti veido attiecības ar cilvēkiem.

Mežāži “pūš pa ūdeni”

Tāpat Mežāži visu mūžu gaida viltības un nodevības. Turklāt, ja viņu dzīvē jau noticis kāds skumjš notikums, tad šīs zīmes pārstāvji ļoti ilgi nevar atvērties un nevienam uzticēties.

Tie ir klusi cilvēki, kuri dod priekšroku palikt vieni un paļauties tikai uz sevi.

Ja Mežāži ir tikuši nodoti, viņi uzskata, ka dzīve un laime ir beigusies. Mēs esam pārliecināti, ka visi ir tik slikti, un nevienam nevar uzticēties.

Tieši šī iemesla dēļ šīs zīmes pārstāvji bieži tiek atstāti vieni. Viņiem ir vieglāk, jo viņi zina, ko no sevis sagaidīt.

LASI VĒL: Es nokļuvu slimnīcā, kur man blakus gulēja kundze gados. Es raudāju, kad sāku runāt ar viņu

 

Ūdensvīri ir iemīlējušies vientulībā

Ūdensvīrs ir ļoti labs vienatnē. Viņi dievina vientulību un velta to mākslai, kaut kam skaistam, patīkamam. Tātad viņi patiesībā aizsargā savas sirdis no apvainojumiem un nodevībām.

Ūdensvīri tic tikai sev un paļaujas tikai uz sevi. Citas personas drīkst tuvoties tikai reizēm un tad drošā attālumā.

Pēc vienas kļūdas Ūdensvīrs vairs nedod otro iespēju. Beidzot viņam ir izcila atmiņa, viņš nekad neaizmirsīs ļaunumu un apvainojumus.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment