Olga Rajecka par jaunās dziedātājas dziedājumu: “Ja es jaunībā tā dziedātu, visi bēgtu prom!”; Noklausies un pasaki savu viedokli

Olga Rajecka šokā – viņas sašutumu izraisījis  jaunās dziedātājas Evijas Vēberes dziedājums pirmajā simtgades koncertā –  “Mīlestības vārdā. 18+”. Daudzi Latvijā zināmi cilvēki pauda savu viedokli, un vairsms no tiem bijuši, maigi sakot, kritiski.

Īpaši skarbi par šo dziesmu izteikusies tieši Olga, kura savulaik bija slavenākā šis dziesmas izpildītāja, grupas Turaides Roze sastāvā.

Vēbere, kurai izdoti jau divi solo albumi, uz lielās skatuves vairāku tūkstošu auditorijai kāpa 19. novembrī pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas – koncertā kopā ar “Instrumentiem”, “Cosmos”, Renāru Kauperu un citiem domubiedriem.

Tie ļaudis, kas uz koncertu nebija, ierakstu varēja lūkot internetā, un komentāri pēc Vēberes uzstāšanās sāka birt kā no pārpilnības raga.

Olgas Rajeckas meita Marija Migliniece, piemēram, sociālās saziņas tīklā “Facebook” ievietoja video ar Evijas dziedājuma ierakstu, to nodēvējot par “šausmām un drausmām”:

“Īsti nevaru saprast… vai tas ir joks? Tā taču ir Imanta Kalniņa mūzika! Varbūt tas ir kaut kas tik inovatīvs, kas manai ausij nav izprotams, BET Manuprāt, šausmas, drausmas 😱☠️👻” 

Savu viedokli pauda ari pati Olga, kura iekomentējusi kādu Facebook ierakstu par šo tēmu – “Es skatos un raudu.”

 

Komentāros Olga raksta:

Skarba savā vērtējumā Facebook komentārā ir arī žurnāliste Agnese Šīrante:  “Mani ar šis projekts pārsteidza ne no labās puses.. tagad šķībi maukt, kliegt un izkropļot dziesmas skanējumu ir māksla?! 😬 Visu cieņu, protams, mūziķiem, kas strādāja pie šī projekta, bet ausīm nav tīkams rezultāts… 🙄”

Šķir otru lapu, lai noklausītos dziedājuma video

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment