Omīti ievainotu 3 dienas tur ieslodzījumā ļauna KAIJA – neticams, bet patiess stāsts

80 gadus vecā Barbara Koksa pagalmā karināja izmazgāto veļu, kad pēkšņi atbrāzās kaija un sāka knābāt viņas kāju. Pensionāre ieskrēja atpakaļ mājā ar asiņojošu ievainojumu, būdama tik pārbiedēta, ka ziņoja par uzbrukumu policijai.

Viņa pavadīja 72 stundas, slēpjoties no kaijām, kuras viņas pagalmā aizsargāja mirušu kaiju mazuli, un tikai tad devās pie ārsta, lai apkoptu brūci uz kājas.

Atvaļinātā grāmatvede Barbara stāsta: “Divas kaijas atlidoja pie manis, un viena pieķērās manai kājai. Es biju pārbijusies – man ir 80 gadu. Tā nolaidās un saķēra manu kāju ar saviem nagiem. Tā knābāja mani un izraisīja asiņošanu. Man šķita, ka tās man uzbrūk veselu mūžību, bet tā noteikti bija tikai apmēram minūte. Es nokritu uz aizmuguri, cenšoties atbrīvoties no kaijām, tad man izdevās piecelties, es raudādama ieraudzīju asinis uz savas kājas un ieskrēju iekšā, lai tās nomazgātu. Tas bija šausmīgi. Man bija bail iziet no mājas trīs dienas.”

Policija gan atteicās ierasties kundzei palīgā, kad viņa ziņoja par kaiju uzbrukumu. Pēc trīs dienām viņai nācās pamest māju, lai dotos ārstam parādīt brūci, kura bija uztūkusi.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment