Opel Meriva – praktiskums nekad nav izskatījies tik labi

Nevis sekojiet, bet izvirzieties vadībā! Jaunajā Opel Meriva ietilpība ir apvienota ar daudzpusību. Tā ir ģimenes automašīna, kas praktiskumu padara modernu.

IZBAUDIET PLAŠO TELPU

Iesēžoties automašīnā Meriva, pirmais, ko pamanīsiet, būs augsta sēdēšanas pozīcija, lielā ietilpība un komforta izjūta. Jūs varēsiet sajust, kāda uzmanība pievērsta kvalitātei un materiālu izvēlei.

PANORĀMAS BAUDĪJUMS

Panorāmas jumts1 stiepjas pār abām sēdekļu rindām, palielinot plašuma izjūtu. Un, kad saules būs par daudz, vēsumu salonā palīdzēs saglabāt elektriski izbīdāmais saulessargs.

PIELĀGOJAS PĒC PIEPRASĪJUMA

Praktiskākā automašīna klasē arFlexSpace®. Meriva ar vietu līdz 5 cilvēkiem vai kravas ietilpību līdz 1500 itriem ļauj pārvadāt bez ierobežojumiem.

VIENKĀRŠA VELOSIPĒDU PĀRVADĀŠANA

FlexFix®1 aizmugurējais velosipēdu turētājs ir izbīdāms, lai uz tā varētu pārvadāt 2 velosipēdus ar riteņu izmēru līdz 29″ un garenbāzi līdz 1200 mm. Kad tas nav nepieciešams, to var iebīdīt atpakaļ bamperī.

VIENKĀRŠA AUTOMAŠĪNAS NOVIETOŠANA

Parkošanās palīgsistēma ar ultraskaņas sensoriem uztver šķēršļuspriekšā un aizmugurē un pasaka priekšā, cik tālu tie ir.

ADAPTĪVI PRIEKŠĒJIE LUKTURI

Adaptīvā priekšējā apgaismojuma sistēma AFL pielāgo priekšējo lukturu staru kūļa virzienu un stiprumu atkarībā no tā, cik ātri un kādā virzienā jūs braucat.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment