Pārsteidzoši – skaties, vai cilvēki reaģē uz to, ka svešinieks uzmācas sievietei!

Sociālais eksperiments, kurā tika inscenēts uzmākšanās mēģinājums sievietei vilcienā, gandrīz beidzās priekšlaicīgi.

Blondā aktrise tiek filmēta no vagona gala brīdī, kad vīriešu kārtas aktieris nespēj savaldīt savas rokas un sāk sievietei pieskarties. Un tas viss notika vilciena vagonā, kas bija pilns ar pasažieriem.

Aktrise saka vīrietim: “Vai tu varētu man nepieskarties? Tu zini, ka tā ir seksuāla uzmākšanās. Es atvainojos, jūs to nevarat darīt.”

Kad sieviete acīmredzami kļūst arvien uztrauktāka, viņa nostājas pie diviem vīriešiem, kuri stāv pie durvīm.

“Es atvainojos, apstājies!” saka aktrise.

Kad aktrise sāk jautāt palīdzību durvīs stāvošajiem vīriešiem un pasaka, ka nepazīst vīrieti, kas viņai uzmācas, beidzot ir redzama kāda reakcija. Aktieris uz to tikai atbild: “Es gribu viņai pieskarties.”

Pēc 55 sekundēm kāds vīrietis, kurš sēdēja, pieceļas kājās un dodas aizstāvēt sievieti. Pēc tam kāds vīrietis sarkanā jakā pievienojas viņam, izveidojot aizsargbarjeru ap sievieti. 

Kad situācija kļūst jau pavisam saspringta, aktrise tomēr atklāj, ka tas ir tikai sociāls eksperiments. 

https://www.youtube.com/watch?v=NdD2O1r9BfM

Aktrise pēc tam saka: “Es ļoti priecājos, ka šie vīrieši kaut ko darīja lietas labā. Ar mani šādi ir noticis vairākas reizes, bet neviens neko nav darījis.”

Kāds vilcienā vēl bija parāvis avārijas sviru, tādēļ vilciena vadītājam nācās nākt noskaidrot situāciju, atbrauca arī policija. 

Pēc eksperimenta vīrieši, kuri centās aizstāvēt sievieti, jutās divējādi – gan priecīgi par to, ka šai sievietei nekas nedraudēja, gan ne visai labi par to, ka tikuši apmuļķoti. 

Avots: www.dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment