Padariet to līdz Jaunam gadam: 5 zodiaka zīmes piedzīvos neticamu veiksmi 2023. gada decembrī

 

Lauva – horoskops 2023. gada decembrim

Uguns zodiaka zīmes pārstāvji decembrī būs īstie laimīgie. Liktenis viņus lutinās ar neticamām dāvanām visās jomās. Planētu konfigurācija debesīs dos pārliecību un spēku globālu projektu īstenošanai. Vienkārši nevajag ļauties grūtībām, nākamajā mēnesī šķēršļi ceļā uz mērķi neradīsies, ja vien, protams, pats tos neradīsi.

“Lauvas, decembris jums būs brīnišķīgs. Viss notiek kā nākas. Darbā būsi laicīgi un saņemsi gada prēmiju, īpaši, ja lieki neuztraucies,” atzīmēja eksperts.

Un romantiskā gaisotnē jums jābūt uzmanīgākam un smalkākam, lai neizraisītu vētru glāzē. Taču, ja saglabāsi pārliecību par sevi, tad iekšējā enerģija palīdzēs uzliesmot dzirkstelēm attiecībās ar partneri vai, ja Lauvas joprojām ir vientuļas, piesaistīs kādu, ar kuru viņiem patiks pavadīt laiku.


Jaunava – horoskops 2023. gada decembrim

Zemes stihijas palātās būs mierīgs un mērīts periods. Neskatoties uz to, ka apkārt valdīs trokšņaina un dinamiska atmosfēra, zem šīs zodiaka zīmes dzimušajiem vispār nevajadzētu nekur steigties. Laime un veiksme tik un tā būs viņu kabatā.

“Jaunavas, priecājieties. 2023. gada decembrī debets un kredīts noteikti saplūdīs. Visu saliksi pa plauktiņiem, tieši tā, kā tev patīk. Pastāv liela iespējamība, ka uzlabosies finansiālā situācija, kā arī romantiskās attiecībās,” atzīmēja eksperte.

Ja zodiaka zīmes aizbilstamo sirdis joprojām ir brīvas, ir pienācis laiks doties uz randiņu. Nevajadzētu izvairīties no piedāvājumiem iedzert kafiju, apmeklēt izstādi vai doties uz kino. Pat ja jūs iziesiet sabiedrībā viens, tas pozitīvi ietekmēs nākotni. Saskaņā ar horoskopu Jaunavām ir liela iespēja satikt cienīgu cilvēku.

Svari – horoskops 2023. gada decembrim

Decembris šķitīs izsvērts un mierīgs tiem, kas dzimuši zem gaisa zodiaka zīmes. Pēc horoskopa drudžainajā pirmssvētku periodā Svariem vajadzētu atpūsties. Apkārtējie notikumi var mudināt pieņemt nopietnus un īslaicīgus lēmumus, taču nevajag steigties ar secinājumiem. Pirmais ziemas mēnesis ir lielisks laiks atpūtai pirms kārtējā iespēju gada.

“Vairāk staigājiet, apmeklējiet skaistas vietas. Tad būs patīkami notikumi romantisko attiecību sfērā. Un finanses tiks piesaistītas kā magnēts,” komentēja astroloģe.

Kā teikts horoskopā, empātiskie un jūtīgie Svari ir viegli “inficēti” ar apkārtējo negatīvo noskaņojumu. Bet decembrī jums vajadzētu veidot robežas ar ģimeni un draugiem un nepiešķirt nozīmi viņu mazajām rūpēm.

Lasi vēl: Kaķis uz spilvena! Kāpēc jūsu mājdzīvnieks tik ļoti vēlas gulēt ar jums vienā gultā?

Skorpions – horoskops 2023. gada decembrim

Tā kā Venera atradīsies Skorpiona zodiaka zīmē, priekšplānā izvirzīsies visi jutekliskie jautājumi šajā zvaigznājā dzimušajiem. Romantiskajās attiecībās gaidāmas globālas pārmaiņas. Taču tas, vai tie notiek pozitīvā vai negatīvā virzienā, ir atkarīgs tikai no pašiem ūdens stihijas palātām.

“Skorpioni, decembrī jums ir daudz enerģijas romantiskām attiecībām. Bet ko tu izvēlēsies: iznīcināt visu līdz zemei ​​vai pārveidot veco par kaut ko jaunu un skaistu? – atzīmēja astrologs.

Šajā periodā dzimušajiem ir labvēlīgs laiks sevis iepriecināšanai. Ja jau sen vēlējies iegūt dārgu un kvalitatīvu preci, tad ir pienācis laiks pieņemt lēmumu par pirkumu. Iegāde veicinās naudas plūsmu nākamajam gadam.

Strēlnieks – horoskops 2023. gada decembrim

Ugunīgie zodiaka apļa pārstāvji nevarēs lepoties ar stabilitāti. Notikumi viņu dzīvē strauji mainīsies. Emocionālo turbulences zona ilgs veselu mēnesi. Saskaņā ar horoskopu Strēlniekiem būs jāizrāda lokanība un jāiemācās manevrēt straujajā realitātes plūdumā.

“Jautājumi un uzdevumi sakrāsies kā no pārpilnības raga. Taču galvenais ir nepadoties mirkļa impulsam, darīt visu raiti un konsekventi, tad līdz Jaunajam gadam varēsi sasniegt rezultātus,” sacīja astroloģe.

Personīgajā dzīvē var rasties dažas grūtības. Jums ir jāsagatavojas tam, ka impulsīvi lēmumi nenostiprinās attiecības. Ir nepieciešams veidot dialogu un apspriest aizraujošas situācijas ar savu otro pusīti.

Mežāzis – horoskops 2023. gada decembrim

Augstākais punkts gaida zemes stihijas palātus. Saskaņā ar horoskopu Mežāži visu mēnesi gozēsies slavas staros. Šis ir labs periods, lai uzlabotu lietas visās dzīves jomās. Tomēr pēkšņas izmaiņas jūsu emocionālajā stāvoklī var neļaut jūsu plāniem piepildīties. Neraksturīga sentimentalitāte uzliesmos pašās gada beigās.

“Personīgo svētku priekšvakarā var palielināties jūtīgums vai parādīties spēka zudums. <…> Dari to, ko māk vislabāk, darba jautājumiem pieej ar vēsu prātu un racionalitāti,” ieteica astroloģe.

Pieliekot pūles, Mežāži līdz Jaunajam gadam spēs gūt panākumus biznesā. Tāpat šajā periodā būs labvēlīgs laiks situācijas uzlabošanai personīgajā dzīvē: saskaņas stiprināšanai pārī vai tikšanās ar cilvēku, kuram dzīvē būs liela loma.

Ūdensvīrs – horoskops 2023. gada decembrim

Decembrī gaisa zodiaka zīmei ir stingri kontrindicēts palikt mājās. Biežāk vajadzētu doties ārā, satikties ar draugiem, nodarboties ar vaļaspriekiem un sportu. Tas palīdzēs jums saglabāt savu iekšējo enerģiju un neapstāties pie tā.

Ziemas vējš uzjundīs Ūdensvīra romantiskās jūtas, kuri uz partneri palūkosies no jauna skatu punkta vai beidzot pievērsīs uzmanību cilvēkam, kurš viņā ir jau sen iemīlējies. Ir vērts būt aktīvam, lai nepalaistu garām iespēju sagaidīt Jauno gadu uz laimes viļņa. Pretējā gadījumā nav jāsteidzas.

“Jūsu finansiālā situācija decembrī nemainīsies, tāpēc nav jāstreso. Viss būs stabili,” komentēja eksperts.

Lai saglabātu garīgo harmoniju, ir jāiegriežas sevī un jāizmanto dažādas psiholoģiskas prakses, lai atrisinātu tās problēmas, kas traucē attīstīties.

Zivis – horoskops 2023. gada decembrim

Pēc horoskopa jūtīgās Zivis decembrī nonāks mīlestības plūsmā. Zodiaka ūdens zīmi ziemas sākumā sagaidīs daudzi patīkami notikumi, dāvanas un tikšanās. Veiksme personīgajā frontē ietekmēs psiholoģisko stāvokli, kas šajā zvaigznājā dzimušos padarīs mērķtiecīgākus un uzmanīgākus biznesā. Tas ļaus sasniegt labvēlīgas izmaiņas finansēs.

“Jums vissvarīgākais ir atpūsties, jo emocionālais stress var jūs nomierināt, un jūs izlaidīsit labu periodu,” brīdināja eksperts.

Lasi vēl: Ļoti precīzs tests! Uzzini savas dzīves mērķus

Lai saglabātu panākumus savos tīklos, jums ir jābūt elastīgam saziņā ar savu pusīti, kolēģiem un vadību, kā arī jābūt vieglam. Nedrīkst atteikties no ielūgumiem svinēt svētkus kopā ar ģimeni vai slēgt svarīgus līgumus, kā arī atteikties doties uz Jaungada korporatīvo ballīti.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment