Padariet to līdz Jaunam gadam: 5 zodiaka zīmes piedzīvos neticamu veiksmi 2023. gada decembrī

Tuvojoties 2023. gada beigām, Visums ir sagatavojis daudzus pārsteigumus, kas radikāli mainīs ikviena dzīvi.

Decembrī sākas notikumiem un emocijām bagāts laiks, jo jāpaspēj sagādāt dāvanas, apkopot gada rezultātus un tad sagaidīt valsts galvenos svētkus – Jauno gadu. Tomēr ir svarīgi pienācīgi sagatavoties svētkiem, lai saņemtu likteņa dāvanu pirms zvana.

Kā zodiaka zīmes var piesaistīt veiksmi un laimi decembrī

Horoskops 2023. gada decembrim – vispārīgi mēneša raksturojumi visām zodiaka zīmēm

Enerģija decembrī būs pilnā sparā. Ikviens vēlēsies izmisīgi censties pabeigt visas svarīgās lietas pirms pulksteņa sitiena, lai ieietu jaunā periodā, atverot jaunas tendences.

“Paredzams, ka 2023. gada decembris būs aktīvs. Tas ir saistīts ne tikai ar to, ka līdz Jaunajam gadam visi vēlas pabeigt lietas, bet gan ar to, ka astroloģijas arēnā ienāk divas mērķtiecīgākās un ambiciozākās zodiaka zīmes – Mežāzis un Strēlnieks,” komentēja eksperts.

Viņu enerģija nopietni ietekmēs ikvienu, tāpēc nesēdi dīkā. Ir svarīgi sākt sekot savam sapnim no pirmajām kalendārās ziemas dienām.

Decembris sāksies ar diezgan nopietnām pārmaiņām debesīs. 1. datumā Merkurs – komunikāciju, mācīšanās un mijiedarbības planēta – ieiet zodiaka zīmē Mežāzis, kas nesīs strauju izaugsmi finanšu sektorā, bet drīz vien kosmiskā objekta labvēlība pāries negatīvā.

“Likās, ka visām domām vajadzētu būt strukturētām un tām jākļūst saprotamām. Tomēr Merkurs ieiet cilpā un sāk retrogrādā 23. decembrī. Tas nozīmē, ka būs neskaidrības, haoss, kavēšanās, problēmas ar loģistiku, un visi grafiki tiks pārbīdīti,” komentēja eksperts.

Pēc horoskopa šādas planētas “uzvedības” dēļ svarīgas lietas ieteicams nokārtot mēneša pirmajā pusē.

Dramatiskas pārmaiņas iespējamas arī mīlestībā. Personiskās sfēras un ārējās pievilcības patronese Venera 4.decembrī ieiet zodiaka zīmē Skorpions. Tas nozīmē, ka ik pa laikam var uzsprāgt kaislība un spilgts temperaments. Reakciju uz jebkādām kļūdām būs grūti kontrolēt. Pat strīdā ar mīļoto cilvēku, iespējams, rodas konflikti nenozīmīgu jautājumu dēļ.

“Romantiskās attiecībās sāksies drāmas un satricinājumi, būs histērija, pārvērtības, un gribēsies visu mainīt. Varbūt radikāli mainīt savu izskatu. Bet labāk ir atstāt šo jautājumu un atgriezties pie tā, kad Venera ieies zodiaka zīmē Strēlnieks. Un tas notiks 29. decembrī,” pārbaudot horoskopu, atzīmēja eksperte.

Lai gan sniega mākoņu plīvura dēļ Saule ne vienmēr būs redzama, tā nepārstās spēcīgi ietekmēt cilvēku dzīvi. 22. datumā arī zvaigzne mainīs savu pozīciju un pāries no Strēlnieka zvaigznāja uz Mežāzi.

“Šis ir labākais laiks, lai sāktu veidot plānus un uzņemties atbildīgu pieeju to īstenošanai,” sacīja eksperts.

Mēness ietekmēs arī Zemes iedzīvotājus. Nakts zvaigznes īpašās fāzes īpaši ietekmēs ikviena likteni. Līdz ar to jaunais mēness Strēlnieka zīmē 12. decembrī būs nozīmīgs laiks vērienīgu projektu īstenošanai. Ieteicams, saskaņā ar horoskopu, ķerties pie sava senā sapņa piepildījuma. Sagaidāms, ka decembra beigās nakts zvaigznes cikls beigsies ar pilnmēnesi Vēzī.

“Šis ir atjaunošanās, vērtību un savu reakciju pārskatīšanas laiks. Šajā dienā gaidāma paaugstināta jutība, kas skars daudzus no mums,” stāstīja eksperte.

Šajā dienā var notikt notikumi, kas sāpīgi ievainos tavu lepnumu. Nevajadzētu ļauties emocijām un būt to vadītam. Mums ir jāvirza sava enerģija radīšanai, lai jaunajā gadā parādītu savu labāko pusi.

Auns – horoskops 2023. gada decembrim

Uguns zodiaka zīmes pārstāvjiem gada nogale būs aktīva. Taču burzmā un steigā zem šī zvaigznāja dzimušajiem var šķist, ka viņiem nav laika neko darīt. Atrodoties saspringtā stāvoklī, jau tā impulsīvais Auns var kļūt pārāk skarbs.

“Jums decembris noteikti nav saistīts ar atpūtu. Domas ir sajauktas, impulsivitāte izzūd, un emocionalitāte pārsniedz robežas. Bet nevajag izmisumā. Tu esi viens no tiem, kas spēj paveikt visus savus uzdevumus līdz Jaunajam gadam.”
Tomēr, tiecoties pēc laimes, nevajadzētu pieņemt izmisīgus finanšu lēmumus. Labāk pievērst uzmanību tām lietām, kuras nav atrisinātas ilgu laiku.

Taču lielas izmaiņas attiecībās līdz mēneša beigām nav gaidāmas. Veiksmīgais periods šajā jautājumā sāksies 29.decembrī. Mīlestības gaisotnē zodiaka zīmes pārstāvji pavadīs ne tikai gada svinīgāko nakti, bet arī janvāra sākumu.

Vērsis – horoskops 2023. gada decembrim

Jaukā svētku gaidīšana zem zemes zodiaka zīmes dzimušo sirdīs iedzīvosies decembra sākumā. Rūpes par ģimeni, dāvanu izvēle pašiem tuvākajiem un ēdienu recepšu meklēšana svētku galdam – tas viss uzlabos garastāvokli. Iekšējā harmonija labvēlīgi ietekmēs karjeru un finanses. Pēc horoskopa Vērsis spēs noskaņoties uz lieliem sasniegumiem un jau 2024. gada pirmajos mēnešos sasniegt neticamus augstumus.

“Svētku gaisotne uzlabos garastāvokli, un visi uzdevumi un plāni ritēs kā pulkstenis, nemazinot stabilitāti. Koncentrējieties uz naudas pelnīšanu. Tajā pašā laikā nolieciet pareizo enerģiju jaunajam gadam,” atzīmēja eksperte.

Neskatoties uz pacilātību, tiem, kas atrodas zem zemes elementa, nevajadzētu radikāli mainīt savu situāciju personīgajā jomā. Mīlestībā šķēršļus radīs Venera, kas atradīsies Skorpionā. Tāpēc veiksmīgākam laikam labāk atlikt gan pozitīvos, gan negatīvos aspektus.

Dvīņi – horoskops 2023. gada decembrim

Pirms Jaunā gada rosība var iedzīt tos, kas dzimuši zem gaisa zodiaka zīmes, rutīnas melnajā caurumā. Jums nevajadzētu pārtraukt savu radošo lidojumu un aprakt sevi mājsaimniecības darbos. Saskaņā ar horoskopu Dvīņiem jāsāk dominēt haosā un inficēt citus ar gaidāmo svētku noskaņojumu.

“Esi mierīgs, satiecies ar draugiem, tver svētku noskaņu, esi aktīvs darbā, ciktāl finanšu sektorā tevi negaida krasas pārmaiņas,” atzīmēja eksperte.

Arī attiecībās nav gaidāmas krasas pārmaiņas, tāpēc neiedziļini sevi par neveiksmēm personīgajā dzīvē. Jūtu karuselis sāks griezties 2024. gada janvārī. Lai mīlestības kuģi nepārņemtu kaislību vētras, šim brīdim vajadzētu sagatavoties decembrī.


Vēzis – horoskops 2023. gada decembrim

Šaubu un sāpīgu emocionālu pārdzīvojumu bezdibenis apņems zem šīs zodiaka zīmes dzimušos. Decembrī ūdens stihijas palātām būs jāpārvar grūti laiki. Emocionālais stress būs ārpus saraksta, kas galvenokārt ietekmēs jūsu karjeru, tāpēc jums nevajadzētu ieslīgt savā biznesa rutīnā.

“Finanšu pārdošanas apjomi decembrī sasniedz noteiktu minimumu. Tāpēc, dārgie Vēži, koncentrējieties uz mīlestības sfēru. Savā partnerī atradīsi atbalstu, turklāt saņemsi arī emocionālu atvieglojumu,” pārbaudot horoskopu, ieteica eksperte.

Lasi vēl: Likteņa dāvana: nosaukti tie, kuriem fantastiski veiksies 2024. gadā – Pūķis apbērs ar zeltu no galvas līdz kājām

Vientuļajiem zodiaka zīmes pārstāvjiem mēneša beigās būs jāpārdomā viedoklis par savu personīgo dzīvi. Pārvarējuši iekšējās bailes, Vēži beidzot varēs spert soļus pretim laimei un nākamo gadu pavadīt mīlestības gaisotnē.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment