Padomi, kā apmierināt jebkuru sievieti

1. Šis fakts noteikti bija gaidāms, bet sievietes mīl tuvību. Viņām patīk, kad vīrietis pieskaras katrai ķermeņa aprisei. Liec viņai justies iekārojamai. Turklāt, ļoti svarīga ir arī priekšspēle. Skūpsti, glāsti… pat procesa laikā!

2. Neizdari spiedienu! Nepārcenties un neliec viņai obligāti beigt. Tas tikai novedīs pie samākslota orgasma, lai netraumētu tavu ego. Ziniet, sievietes ne vienmēr var sasniegt orgasmu. To ietekmē vairāki apstākļi: tas, kas notika darbā, hormoni, pašsajūta utt.

3.  Ja nu gadījumā tu pie sava “laimes seruma”  tiec ātrāk, kā vēlētos – nekādā gadījumā neaizmirsti par viņu, ja viņa grib vēl. Atrodi citus veidus, kā apmierināt viņu!  Un neuztraucies! Seksa ainas filmās, kur abi partneri beidz vienlaicīgi ir gandrīz vai nereālas. Mēs paši ļoti labi zinām, ka realitātē tas ne vienmēr ir tā.

4. Dari kaut ko citādāku. Pārmaiņas pēc, apmierini viņu, nepieliekot savu draudziņu pie darba! Orālais sekss ir fantastiska lieta! Un nekad nesaki “Es tev likšu beigt” – tas nepalīdzēs!

5. Arī pēc seksa nepieciešama tuvība. Tas sievietēm nozīmē ļoti daudz. Nevienai nepatīk, kad pēc aizraujoša seksa vīrietis pagriežas ar muguru pret viņu un sāk skaļi krākt. Apskauj, parunā un noskūpsti viņu.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment