Padomi un triki, kā tikt pie lieliska vienas nakts sakara, ko nenāksies nožēlot

Vispirms, iespējamie sarežģījumi:

Dažreiz tu bārā satiec kādu svešinieku, jūs uzreiz saprotaties un viss ir lieliski līdz brīdim, kad nonākat līdz gultai. Tad pieredze kļūst neveikla un nebaudāma. Var arī būt grūti svešiniekam pateikt, kas tev vislabāk patīk un ko tu vēlētos gultā darīt.

Vīrieši parasti ievērojami samazina savus standartus, lai vienkārši dabūtu seksu. Tāpēc nākamajā rītā ir iespējams, ka viņi pamostas ar vientulības un nožēlas jūtām. Ja vakars iekļauj arī piedzeršanos, vīriešiem var mazināties pašpārliecinātība un rasties bailes par to, ka viņi nespēs gultā parādīt sevi tik labi, kā vēlētos. Savukārt sievietēm bieži ir problēmas uzbudināties, jo vairumam vajadzīga ilgāka priekšspēle, lai sasniegtu vajadzīgo noskaņojumu. Dažas sievietes pret vienas nakts sakariem attiecas kā pret iespēju tikt novērtētām vai arī ar cerību uz ilgstošākām attiecībām. Tāpēc sievietēm vienas nakts tikšanās bieži beidzas ar sāpinātām jūtām vai nožēlu.

Tātad: kā padarīt vienas nakts sakaru lielisku, baudāmu un brīvu no morālajām paģirām nākamajā dienā?

Labākais veids, kā izvairīties no neapmierinoša un neveikla vienas nakts sakara: dzer tik maz, cik vien iespējams. Pāris dzērienu nav nekas traks, ja spēj to izturēt, bet kārtīga piedzeršanās var spēcīgi pasliktināt tavu spriestspēju par to, kādu cilvēku tu izvēlēsies vest uz savu gultu un ko šī procesa laikā darīt. Alkohols var arī likt tev teikt un darīt lietas, ko tu pats pilnībā neapzinies. Un, kā jau tu, iespējams, zini, tas var ietekmēt tavu spēju iegūt un noturēt erekciju – kas ir galvenais noteikums tam, lai gan tu, gan tava partnere spētu izbaudīt seksu.

Vēl viens zelta likums vienas nakts sakariem: esi atvērts un godīgs par to, ko tu vēlies. Centies runāt tā, lai sieviete saprot, ka šis būs tikai īslaicīgs pasākums bez cerības uz ilgstošām attiecībām, un nedod viņai solījumus, ko nevari vai negribi turēt.

Bieži vien laba ideja ir mēģināt dabūt vienas nakts sakaru, kad neesi savā dzīvesvietas pilsētā, un pasaki to sievietei. Tādā gadījumā tas ir pašsaprotami, ka tu nemeklē neko nopietnu. Tev nebūs viņai smalki jāskaidro, kāpēc tu labāk vēlies pieredzi tikai vienai naktij.

Ja tevi uztrauc jūsu ķermeņu tīrība, iedrošini partneri pirms akta ieiet ar tevi kopā dušā. Tas būs labs un uzbudinošs nakts iesākums. Tāpat arī atceries, ka tavs mērķis nav vienkārši novest lietu līdz galam, bet labi pavadīt laiku. Pajautā savai partnerei, ko tādu tu varētu izdarīt, kas viņai ļoti patiktu. Izrādi viņai cieņu un ļauj redzēt, ka tu patiešām pūlies, lai sagādātu baudu ne tikai sev, bet arī viņai. Jo, ja pasākums nepatiks sievietei, arī tu to, visticamāk, nespēsi īsti izbaudīt.

Avots: askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment